![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "ben ne hastasıyım?????" başlıklı konu görüntüleniyor, "iyide ben parasızlık ve işsizliğin olmadığını savunuyorum sadece bunlara ısrarla var diyenler beni bu hastalığa ittiler yani yalancı halk,tenbel halk,zamansız halk ve samimiyetsiz halk terimleriini toptan içine alan bi isim ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ben ne hastasıyım????? iyide ben parasızlık ve işsizliğin olmadığını savunuyorum sadece bunlara ısrarla var diyenler beni bu hastalığa ittiler yani yalancı halk,tenbel halk,zamansız halk ve samimiyetsiz halk terimleriini toptan içine alan bi isim olmalı
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben ne hastasıyım????? Bozuk düzenin, hatalı imalatları olurmu bu hastalığın adı? |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: ben ne hastasıyım????? işsizlik yoksa neden devlet okullarına öğretmen atamak için kpss sınavı oldu benimde aklıma bu geldi :s eskiden kpss sınavu yoktu ozaman öğretmen açığı vardı peki şmdi kpss de atanamayan öğretmenler nolcak? |
| | |
| | #14 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: ben ne hastasıyım????? Ya aslında tüm gereksinimler birbirine zincirleme bağlı.Ama halkalardan biri kopunca düzen bozuluyor ve hepsini tekrar düzene sokmak gerekiyor.Bunu yaparken bu kez başka şeylerin düzenini bozuyorLAR...
__________________ |
| | |
| | #15 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 19 ![]() | Cevap: ben ne hastasıyım????? karmaşıklığı veya böyle çetrefilli yazılardan ne murad ediliyor be kardeşim varsa bilgin veya yüreğin yazarsın kardeşim yoksa yüreğin böyle kuytularda görünmeyen veya okunmayan yazılar yazarak ancak kendini eylersin başka birşey olmaz yazık bak allahın verdiği nefesi boş yer harcama ve daha yerli yerinde yerlerde yaz. |
| | |
| | #16 | ||
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
gerçekten çok vahim bi durum bencede..Allah'ın verdigi nefesi gerekli yerlere harcamak gerekir dimi.... ![]() Konu rose_flower tarafından (09-12-2007 Saat 01:01 AM ) değiştirilmiştir. | ||
| | |
| | #17 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: SİVAS MERKEZ Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Cevap: ben ne hastasıyım????? siz dogruların yaşanmamsı için yalancıların el almaya çalıştığı bu ülkede....... dogruluk hastasısınız |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |