![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Son Mesaj Kimin Olacak?" başlıklı konu görüntüleniyor, "sıkıldım kımse sohbet etmiyo ben çıkıyorum herkese hayırlı geceler..........."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Son Mesaj Kimin Olacak? sıkıldım kımse sohbet etmiyo ben çıkıyorum herkese hayırlı geceler........ |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #42 |
| Aktif Uye | Cevap: Son Mesaj Kimin Olacak? ben seni görmemişim tabe gözlüklerim yokya ondandır |
| |
| | #43 |
| Aktif Uye | Cevap: Son Mesaj Kimin Olacak? yeğeninin resmi çok güzel allah uzun ömürler verir inşallah |
| |
| | #44 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Son Mesaj Kimin Olacak? Nickim okadar küçük mü göremedi kimse ![]() yiğenım için söylediklerine de teşekkür ederim. |
| |
| | #45 |
| Aktif Uye | Cevap: Son Mesaj Kimin Olacak? nikin yeyeri kadr büyük de bizim gözler küçük sanırım Cocukları seeverim onların yaramazlıklarını eşyaları kırmalarını annelerini sinir etmelerini agu ugu ses çıkarmalarını herşeyini severim bebeklerin benim olsun yada olmasın |
| |
| | #46 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Son Mesaj Kimin Olacak? benim yiğende tam öyle zaten,bu masum resme kanma,akşama kadar boğazım ağrıyo yapma etme dur demekten.ama çok mükemmeller... Allah herkese versin. |
| |
| | #47 |
| Aktif Uye | Cevap: Son Mesaj Kimin Olacak? amin inşallah verir herkeze. Sivas için yazdığım yazıyı yanlış anlamadın umarım |
| |
| | #48 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Son Mesaj Kimin Olacak? yoo sivas kelimesini duyan herkes hatırlatıyo alıştık artık:) ,madımak oteli olayıını kastettin dimi yanlış mı anlamışım yoks a |
| |
| | #49 |
| Aktif Uye | Cevap: Son Mesaj Kimin Olacak? evt madımak.tam gençliğimin başında aklım ve mantığımın birleşmeye başladığı zamanlardı.Tv den izledim aklıma kazındı kaldı.O yüzden sivas duyduğum zaman aklıma ilk o olay geliyor.Memleketimin her karesi birbirinden güzel.Sivasın o fotolarını daha önce hiç görmemiştim ama harbiden güzelmiş yane.nasip olursa yolumuz bigün düşerse oralara inşallah gezip görme fırsatımız olur |
| |
| | #50 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Son Mesaj Kimin Olacak? valla ben hatırlamıcak kadar küçüktüm pek bilmiyorum ayrıntılarını felan. sivasa buyrun gelin görün ilimizi,insanları çok samimidir,, |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |