![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "Eee, ne düşünüyorsunuz şu an? Aklınızdan ne geçiyor?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Eee, ne düşünüyorsunuz şu an? Aklınızdan ne geçiyor? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun ilk mesajı kim yazacak onu düşünüyorum |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8857 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun bende şu anda bi yakınım tarafından keklenlindiğimi düşünüyorum.))))
__________________ |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8857 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun boynuz kulağa gecer diye birdeyim aklıma geliyor yazını okuyunca.işi öğretenler sağolsun:))) yolun başındayım
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun ErDaLL ve mora arkadaşlarmı diye düşünüyorum |
| | |
| | #8 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun ben eskiden burda olmaktan ne kadar keyif aldığımı düşünüyorum |
| | |
| | #9 |
| SİTE ADMİN ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Persembe gunu cok onemli bi gorusmem var persembeyi bi atlatsamda cuma olsa diyorum ayrica suanki deyil son bir hafta boyunca dusundugum tek sey bu...
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Önümüzdeki üç gün soluksuz çalışmam gerekecek . Nasıl dinleneceğimi düşünüyorum . |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |