![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "Akşama kursa gideceğim resim banyo ettireceğiz çok zevkli oluyor bir an önce akşam olsun diye düşünüyorum:)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #81 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Akşama kursa gideceğim resim banyo ettireceğiz çok zevkli oluyor bir an önce akşam olsun diye düşünüyorum:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #82 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun acaba kim ne düşünüyor diye düşünüyorum.... |
| | |
| | #83 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Mesaj attım ama neden cevap gelmedi diye düşünüyorum :(
__________________ |
| | |
| | #84 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Sanki mutluyum şu aralar diye düşünüyorum...
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #85 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun yarın ne giysem diye düşünüyorum :) |
| | |
| | #86 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: Almanya
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 43 ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun neden hic bir sey istedigim gibi olmuyor.......... acaba diye düsünüyorum |
| | |
| | #87 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Uykusuzum ve uyuyamıyorum.Bir bardak kahve daha içsem mi diye düşünüyorum.
__________________ |
| | |
| | #88 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun |
| | |
| | #89 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun İnternet olmasa idi ne olurdu diye düşünüyorum:s
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |