![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "ne portakalı abii yaaa gerçekten böle sakızı çiğneyip çiğneyip yutuorum bende anlamadım :s..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #72 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun En komiği de sevgilimle sakız çiğnioruz ben tekrardan istiorum uzatıo fln yine isteyince napıosun sakızları dio yutuyorum diorum bu sefer dalga geçio :( |
| | |
| | #73 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Ankara Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Boş veer tek kusurun o olsun hayatta.... |
| | |
| | #75 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: Almanya
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 43 ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Suan hicbisi düsünmüyom sadece forumla mesgulüm:-) |
| | |
| | #76 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Ankara Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Sıkıcı bir gün yaşadığımı düşünüyorum..................... |
| | |
| | #77 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 56 ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun acaba nereye gitsem die düşünüyorum :) |
| | |
| | #78 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Çok acıktım , iki gündür yemek yemediğim aklıma geldi ve ne yesem diye düşünüyorum. |
| | |
| | #79 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun başım ağrıyo; ilaç mı alsam alışveriş mi yapsam geçer onu düşünüyom |
| | |
| | #80 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 56 ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun burdan nasıl kalkıcam die düşünüyorum ders çalışma lazım :):):) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |