![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yok güzelim yok onu bir kez yaptım ben, bir kez dokundum bir arkadaşıma, yok güzelim yok dokunmam sana. Boşuna gelme üstüme, egom mu evet şişti, bil sen yinede dokunmam sana...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #531 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Yok güzelim yok onu bir kez yaptım ben, bir kez dokundum bir arkadaşıma, yok güzelim yok dokunmam sana. Boşuna gelme üstüme, egom mu evet şişti, bil sen yinede dokunmam sana.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #532 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun tatilin adi guzeldi,ya simdi....kirilmaliyim oysa kirmadan once....
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #533 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun onlari ofkeme layik bulmuyorum,ofkem bana ait bisey...yakin hissetmedigim birine nasil gosteririm onu?.........boyle der biri...
| | |
| | #534 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun buyrun efendim; günlük yüzünüz ve siritkanliginiz bir de beraber götürmek zorunda oldugunuz günahlariniz.. varmi sahi?........
| | |
| | #535 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 361 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Yarın gitmem gereken iki yer var. Bir tanesi yine böyle üye olduğum bir forumun buluşması ve ilk defa katılıcam ordaki arkadaşlarla ilk karşılaşmam olucak. Ve gitmeyi çok istiyorum. İkincisi ise SDSYN marketingten üçtür toplantıya davet ediliyorum ve hiçbirine gitmiyorum. Bu defa yetkili bayan lütfen mutlaka gelin sizi özellikle ben bekliyor olacağım dedi ne iş anlamadımda ama gidesim de geldi. Şimdi düşünüyorum acaba hangisine giysem diye. |
| | |
| | #536 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun 4 ihanet, 3 kadın, bir adam.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #537 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 361 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Şu anda foruma üye arkadaşlar ne yapıyorlardır acaba diye düşünü yorum. |
| | |
| | #538 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun pc ye format atsammı acaba ...? |
| | |
| | #539 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun hayatin oldugu yerde savasmak istiyorum zira hayat yok....
| | |
| | #540 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun yalnizligim benim pasakli kontesim ne kadar rezil olursak okadar iyi, kumkapi meyhanelerine dadandik, onumuzde,altinbas,altin zincir fasulye pilakisi.... saymiyorum olup olup dirilttiklerimi, yalnizligim benim cogul turkulerim ne kadar yalansiz yasarsak okadar iyi....derdi can yucel misralarinda... aklima bu siir gelince ,bakimsiz tarzan da varmidir acaba diyesem geldi... zira, metroseksuellik ciktigindan beri bu sorun ortadan kalkmis olsa gerek....:)
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |