![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ne zaman gerçekten ona güvenebileceğimi düşünüyorum....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #511 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Ne zaman gerçekten ona güvenebileceğimi düşünüyorum..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #512 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3044 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun O da beni severmi
__________________ ''DEĞERSİZ DEĞERLER'' |
| | |
| | #513 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 360 Rep: 35833 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun bır saat önce evden cıkmalıydım kesın kovulacagım işten:) admınım benı aksama kadar banlar mı acaba:) |
| | |
| | #514 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun hayatın ban yapcagı kelek ne zmn acaba ?
__________________ AşKmI ? OzmN BiRi BaNa AşKI AnLAtSıN AşIk EtSiN KeNdİNe VarMI Öle BiRİ ??? DeĞeRsİz DeĞeRlEr !!! SaMsUnSp0r |
| | |
| | #516 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Yazamaz oldum, kelimelerimi çaldılar, bol bol konuşuyorum artık, dinleyicide buluyorum, genede yazabilmek isterdim. Kelimelerimi geri verin hırsızlar. !
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #517 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun hayatin anlami tatil olsa ,ilk once sehvetini icime cekerdim ki cekilesi varmis...:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #518 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun tipki beni animsatan gibi...kotu olan fena olan ne varsa var bende...ben yazmaliyim..kelimelerim savasmali ben gibi...kalabaligin icinde bilinenlerden biriyim....yada bilinmesi gerekenlerden....lakin bildigimi bilmemeli....bukadar seyi ise,ben hic bilmemeliydi....oysa,sacmalama meyhanemi ozledim(isim).....
| | |
| | #519 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Türkiye
Cinsiyet: Rep Gücü: 91 Rep: 9071 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun gidip uyusammı biraz daha kalsammı diye düşünüyordum |
| | |
| | #520 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun yasama dair ne varsa icimden attim..niye mi? guzel olanlari sevmiyorum yeterli bu....
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |