![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "Basvuruma cevap olumlu gelsede Turkiyeye bi gidebilsem diye dusunuyorum...Allahim yine uzadi ya arkadaslar benim icin dua edin lutfen......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Basvuruma cevap olumlu gelsede Turkiyeye bi gidebilsem diye dusunuyorum...Allahim yine uzadi ya arkadaslar benim icin dua edin lutfen...
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun |
| | |
| | #43 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun sana başarı temenni ediyoum.. şeytan. Runawaya ne yaptığımı merak ediyorum.. |
| | |
| | #44 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun |
| | |
| | #45 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Tesekkur ediyorum benim dualarimda seninle ben sinavlari atlattim umarim seninkide basariyla gecer..Allah zihin acikligi versin basarilar..
__________________ |
| | |
| | #46 |
| Banned | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Büyük konuşmak gibi olmasın ama döneceksin....Tüm kalbim seninle..... |
| | |
| | #47 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Sagol canim ama ben donmek istemiyorum istesemde donemem zaten okulumda dair herseyim burda sadece 1 veya 2 aylik bir tatil istiyorum kurban bayr***** umarim olur.
__________________ |
| | |
| | #48 |
| Banned | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Olacak emin ol.Demişti dersin......Herşey istediğin gibi olsun |
| | |
| | #50 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun postacı nın yeni rütbesi hayırlı olsun.yea ben düşünüyordum ki bu yönetimden birinin arkadaşı die düşünmüştüm.Bu kadar rahat tavırları ve dialogları ile... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |