![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "Küçücük şeylerle mutlu olmak yada olabilmek,kanaatkar olabilmek ne kadar güzel diye düşünüyorum......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #481 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Küçücük şeylerle mutlu olmak yada olabilmek,kanaatkar olabilmek ne kadar güzel diye düşünüyorum...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #482 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun dusundugum bisey yok sacmaliyorum gece gece ,gecenin icinde...yarin olmali hersey hazir olmali...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #483 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Gözlerim acıyor, tuzlu bir tat var dilimin ucunda. Nerden neden onu düşünüyorum.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #484 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun okula gıtmem lazım işe de bır ugramam gerek cocuklar kalktı bır yandan alısverısede gıtmem lazım ev almış başını baska bır yerde bugün neden 24 saat.. 48 olsa ne guzel olurdu
__________________ Eftelya |
| | |
| | #485 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun bugün iftarda kimler gelicek onu düşünüyorum |
| | |
| | #486 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun ne guzel bır gece onca mesafelerın yorgunlugu gectı ve ne tuhaf kı gene superım..hosgelmsım ben....bu nefes cekılmezmı..:)
| | |
| | #487 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun bu yorgunluga bu tarıfler ıyı geldı....sevıyorum bu sehrı....
| | |
| | #488 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun bu zaman farkını yenemezsem eger gıttıgım bu guzel gecelerde yarın da uyuklayacagım kı ,yarın en guzel gunu ..gıt uyu!!!
| | |
| | #489 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Bu ayın 20 si kadim dostum, adamışımın doğum günü, hersene aynı işkence. ne alacağım? birde niye oruç tutuyor ki , bak bu gece ne güzel içerdik....
| | |
| | #490 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Bu iki gün zor geçecek sanırım.
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |