![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "gulumsedim ben guzel ve farkli bi yorumdu....:))..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #471 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun gulumsedim ben guzel ve farkli bi yorumdu....:))
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #472 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun aksamdan kalan pizza nin tadi hala guzel mis..:)
| | |
| | #474 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun sevmek ne güzel bir duygu yahu..tarifsiz.. |
| | |
| | #475 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun aşk kördür , arzu körür diye yazıyordu kitapta doğrumudur ki ? Birde bir piskoanalist demiş ki ; ''sevmek için 2 kişiden fazlasına ihtiyaç vardır. 2 kişiyle sadece dost olunur'' diğer tekil şahısları düşünüyorum. Acaba kimlerdi?
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #476 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Hani bir şey olur , o an ölüm gelse korkmazsın ya , öyleyim. Sigara istiyor canım sürekli sürekli. Kaç kez okudum , işte o kadar sigara , o kadar ölüm. Ölüm mecazi bilen bilir ölürsün biri sıkar içerde birşeyi ölürsün , okuma diyorum , bak kitaplar var onları oku. Öyle güzel yazılmışlar ki , ve ben olan benler için , ne yazık , ne kayıp. Çok kabiliyetli bir adamım ben papatyayı onca sevmeme rağmen ne çok ezmişim. Kirlendik mi diyordu ya konu; herkesin kirli olduğu bir dünyada unutmuşuz işte inanmayı. Ne diyim ki lanet kime mi bana tabiki kime olacak. okuma diyorum okuma işte. Akrep ateşin ortasında kalınca iğnesini kendine saplar , ateşte yoktu ki , niye soktum ben kendimi... Hadi gidip bir sigara yakalım , birde hadi burdan yakalım. Çayımın şekeri hep az geliyor artık. Galiba çayımın şekeride papatyalarla birlikte gitti. Gidip yatmalı sanırım yoksa susamayıp iyice saçmalanacak. ne mi düşünüyorum cevapla tuşuna basıp basmamayı düşünüyorum. Sevgiler saygılar, ama varya gerçekten saygılar... sevgi birşeyde yapılan saygısızlıklar yani yaptığım paranoyalar işte onlar işte ölmek için güzel sebep. Hadi ben yattım.
| | |
| | #477 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun olmamaliydi oysa...bunlarin hepsi bi dusmus zaten ben duslerimde inanirim sadece ve inanmistim oysa...olmamaliydi evet...ama affetmiyorum.. oysa bi kac gun sonra......
| | |
| | #478 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Hakedilmiş bir acı. Ve aklımda dönen kelime ...rum.
| | |
| | #479 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Herkes Şebnem'in Değirmenler şarkısını dinlemeli diye düşünüyorum..
__________________ |
| | |
| | #480 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Doğru yok hep eğri hep eğri
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |