![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kıyamam sana dediğimde , kıyamazdım. Bilinçli yada bilinçsiz mutluyum. Biraz antibiyotikle geçmeyecek değil ya... ikisi bir arada olabiliyormuş demek ki bende onu düşünüyorum. Hem mutlusun hem hüzünlü , monalisanın tablosu ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #461 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Kıyamam sana dediğimde , kıyamazdım. Bilinçli yada bilinçsiz mutluyum. Biraz antibiyotikle geçmeyecek değil ya... ikisi bir arada olabiliyormuş demek ki bende onu düşünüyorum. Hem mutlusun hem hüzünlü , monalisanın tablosu gibi olmuş suratımız, garip.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #462 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Hiçkimse eskisi gibi değil..Zaman gectikce beraberince herkesi değiştirio.. :(
__________________ |
| | |
| | #463 | |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Alıntı:
herşey değişiyo ve herkes...
__________________ seni çok özlüyorum gece gözlüm | |
| | |
| | #464 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun |
| | |
| | #465 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun hayat bu ,adil olsaydi hepimiz ayni mutlulugu yasardik.........
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #466 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun keşke biri yada birileri bu değişime dur dese de insanlık nefes alabilse..! herkes doğduğu gibi temiz kalsa, kire çamura bulaşmasa kimse değişmese... insan olma özelliğini kaybetmese... çok şey mi istiyorum?
__________________ seni çok özlüyorum gece gözlüm |
| | |
| | #467 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun kız arkadaşım acaba hamile mi deil mi diye düşünüyorum.çok kötü bir durumdayım... |
| | |
| | #468 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun sevgili pusucukurt zaten hayat adil olmadigi icin ayni mutluluklarida yasayamiyoruz degilmi:)
| | |
| | #469 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun sevdim bunu...cabuk kavriyorsun ,hayat ve insanlar tek ortak noktasi her ikisi de celiskili...:) degilmi?
| | |
| | #470 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun kimilerine gore hak alinmaz verilir denilir..kimilerine gore ise,hak alinir verilmez denilir...hatta bide iyilik yap denize at denilir ...ne cikarsak biz bi sozlerden acaba?.....
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |