![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "insanların ne kadar ıkiyuzlu ve sozlerının arkalarında bıle duramadıgını düşünüyorum nedenseee benı cıleden cıkaran düşünceler fıkırler degıldır ınsanlar farklı farklı dusunebılırler benım ıcın onemlı olan düşüncelerının arkasında nasıl ve ne ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #431 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun insanların ne kadar ıkiyuzlu ve sozlerının arkalarında bıle duramadıgını düşünüyorum nedenseee benı cıleden cıkaran düşünceler fıkırler degıldır ınsanlar farklı farklı dusunebılırler benım ıcın onemlı olan düşüncelerının arkasında nasıl ve ne kadar durduklarıdır
__________________ Eftelya |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #432 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun nasil guzel dusunmuzsun sevgili eftalya..degilmi ama:))
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #433 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Balık gibi kokuyorum :)) Gidip duş almalı , salamura gibi hissettim kendimi. Sonra zaten gidip zarları kontrol edeceğim , biri üstündeki 6 yı çalmış :)
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #434 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Ya bu ülkede Haydar Dümen'in ne kadar çok sağ kolu varmış:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #435 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Haydar dümenin bir sağ kolu var oda benim :) Kendisinin yanında reşit olduğum günden beri staj yapıyorum ;) Şaka bir yana benim burnum niye akıyor şimdi.
| | |
| | #436 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun rafet el roman yeni kaset cikarmis yada ben yeni gormusum ne tuhaf dir tarzima uymasada aliyor sesi beni..:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #437 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Sıcaktan ne düşünebilirm ki? Beynim pişti pişecek:(
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #438 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun dünyanın işi var ve ben sabah sabah yıne forumda dolanıyorum nedenını...
__________________ Eftelya |
| | |
| | #439 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Mideme giren krampları nasıl engelleyceğim, bu kusma hisside neyin nesi ? !!!!
| | |
| | #440 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Eşim biraz daha geç gelmiş olsaydı yenerdik pamartı iyice:))) Yırttı paçayı neyse başka akşama artık bu gece maalesef:(((
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |