![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "biraz kırılganlık var üzerimde eski dostlardan kalma tamir edilmesine izin versem mi acaba?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #421 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun biraz kırılganlık var üzerimde eski dostlardan kalma tamir edilmesine izin versem mi acaba? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #422 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Hapşurdukça ağzımdan şarap çıkacak sanıyorum.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #423 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun |
| | |
| | #424 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Yok öyle değil , zaten burnumdan yazacaktım , ağzımla burnumu karıştırmışım :P sarhoş değilim , sadece boşum , içim dolu şarapla , doldum mu ben şimdi ?
| | |
| | #425 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun bi sigara icmeli sende git yat!! (sen ironi olsa gerek)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #426 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun gecenin bilmem kaci yine ...kotu biseyler olacak durmam lazim burda....
| | |
| | #427 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun sayfalari ceviriyorum, kitap bocekleri uzgun...
| | |
| | #428 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Dont worry be happy geceyi düşünmeliyim sanırm. Yada bilmiyorum , kahvaltı yapıp denize gitmeli , aklımız çalışır belki.
| | |
| | #429 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Ne zaman hava soğuyacak diye düşünüyorum. Çok sıcak!!!!!!
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #430 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun bu kadar yaz sonra ozur dile bide gizli yap valla yazik iste yazigin anlami cikti ortaya helal efem.zira unutulan bisey varki, ben ozele cevap verirken ozel olmayan birinden hic hazetmem...:)
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |