![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "İnanır mısınız kafam bomboş şimdi sanki savruluyorum dört bir yana..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #411 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun İnanır mısınız kafam bomboş şimdi sanki savruluyorum dört bir yana
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #412 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun ne tuhaf ... ya belki 20 karakterlik düşünemiyorum düşünce şeklim sadece sinek, kuş, gibi üç beş harflik işler :) oldumu sayın forum sayfası bol bol karakterle doldurdum. Şimdi içimi doldurma vakti.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #413 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun bayram tatilinde nereye gitsem acep ??? |
| | |
| | #414 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Biri tatilmi dedi :) Ben gidip uyumalıyım , sabah güzel şeyler olmalı hemde çok güzel , güneş doğmalı , görmeli güneşi.
| | |
| | #415 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun sabahın köründe uyanıp işime koşacağım ama gel gör ki uykudan eser yok cin gibiyim...ne yapsamda bu gün cinlerle uğraşmasammmm |
| | |
| | #416 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Ah saharay ah bir kerede sezgilerinde yanılsaydın ne olurdu? Sezgilerim öpüyorum sizi:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #417 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun |
| | |
| | #418 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Gün bitsede şarabımıza kavuşsak....aslında milyon tane düşünce var , bunu yakaladım şimdilik buyrun.
| | |
| | #419 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun aslinda cok sey ama hic bisey..sussam iyi olacak...acittigim yeter olsa...parmagimdaki yaraya bu kadar dokunulmazki..:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #420 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 239 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun yalnızlığın nie zor olduğunu düşünüyorum..? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |