![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sabah ki halimi düşünüyorum:) Sabah ezana uyanınca, Ramazanın 1. günü olduğunu sanıp niyetleniyor idim:) Kendime gelip Ramazanın yarın olduğunu hatırlamasa idim, bütün gün sahursuz mecburen oruç tutacaktım:) Tabi sonra iyice ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #401 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Sabah ki halimi düşünüyorum:) Sabah ezana uyanınca, Ramazanın 1. günü olduğunu sanıp niyetleniyor idim:) Kendime gelip Ramazanın yarın olduğunu hatırlamasa idim, bütün gün sahursuz mecburen oruç tutacaktım:) Tabi sonra iyice kendime geldiğimde aslında Ramazan'a daha zaman olduğunu hatırladım:) Ne komiktim yaaa
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #402 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Ben bu insan oğlunu hiç bir zaman anlamayacağım evet buna kesin karar verdim. Ne oldu birden böyle bir cellalendin. küçük dilim mideme doğru gitmek istiyor, ne bu ya :)))
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #403 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun acele hareket sinek avlamaya benzemez ..dogruya neyin telasi varsa...ha haa....buda guzel..
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #404 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Kesin şişman. Başka bir açıklaması olamaz, kesin şişman ondan kızdı.
| | |
| | #405 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun ha haa.insan bazen cidden komik olabiliyormus ..illa cem yilmaz izlemek gerekmiyor tabi ogrendik ..keyfim yerinde zira limon sIKtiklarim dusunsun..:))hahah guzel di bu iyi tebessum ettim ama...hay yarebbbimmm:))
| | |
| | #406 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun İnsanoğlu anlamamak için verdiği mücadelenin yarısını, anlamak için verse hayat kesin daha güzel olurdu. Tebessüm edelim :) hayat bir tren geçip gidiyor , son vagona kalma orda kimsesizler olur.
| | |
| | #407 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun hayat hakkinda cok seye sahibiz ama icraat yok her nedense ..tebessum giden vagona el sallamak olsa..:)
| | |
| | #408 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun ne guzel dunya be hey!!! hayatimizin yasami kazanmak icin yapilan yalanlar uzerine kurulu..bu da guzel ne diyelim..bi arkadasim derdi hep ben sana asigim sen ona ben senin pesinden nasil kosuyorsam sen de askinin pesinden kos derdi asik olan askina...nedemek se bu zira ben aski hala bilmeyenlerdenim...umut derlerdi ve inatla olmadigini savunurdum yine bildim dogruyu...askin yuzu yok hic bi yerde...inancim mi o tumden gittti belli...sonuc mu? bilmem hala nefes aliyorum ...almadigini dusunenler de alsin isterim...ben herseyi herkesi esit sevmeyi ogrenenlerdenim neymis hak alinmaz verilir!!! ben verdim yerli yerinde herseyi...selametle...iyi kal...
| | |
| | #409 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun sevgili guney hak verilmez alinir i savunur elbetde dogru olanidir ..zira bizimki askin haklisindan ibaret:)) hak alinmaz verilir:PP
| | |
| | #410 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Bitmek bir cümlemin içine en çok şimdi yakıştı.
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |