![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "söyleyipte yapamadıklarımı yapıpta kimseye söyleyemediklerimi düsünüyorum :(..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #393 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13823 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Aksam nereye gıtsem dıye dusunuyorum, zıra eve gıdesım yok, Istanbulu da geze geze bıtırdım, Adaya falan mı kacsamkı acep, napsam.
__________________ |
| | |
| | #395 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 84 Rep: 8399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun ben sana ne desem, ben sana ne yazsam biliyorum ki ,kelimelerim darma dagin, eteklerin de bakirdan calma orospu bi gulusun kahkalari gibi savruk ve parcalanmis ,aci tutun cignercesine ve bayatlamis bi et gibi kokmus sozlerimle ,ters donmusum bir ogle vakti yuzumu sana kacirircasina ve simdi yuzeye bile cikamayan sismis balik misali ne yapsam ask'dan yana yasamaya inat kirilmis bi kirli dus iste....dusunuyorum sadece oylesine...dusunurken bile sanrilarim agri cekiyor yine...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #396 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Düşünmemek için o kadar çok uğraşıyorum ki pusucukurtun eklediği bütün yazıları okudum, bir çoğunu bir çok kez okumuş olmama rağmen. Ve düşünüyorum genede yok yok varoluşun amacını sorgulamıyorum onu sorgulamış birileri okumuştum, ben var olamamayı sorguluyorum.
__________________ Saçların ..., Hani saçlarının rüzgarda uçuşunu seyredecektim....., |
| | |
| | #397 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 161 Rep: 15838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun yarın bütün gün uyusam mı yoksa bütün gün gezsem mi onu düşünüyorum? |
| | |
| | #400 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Martıları hiç bu kadar çok düşünmemiştim...
__________________ Saçların ..., Hani saçlarının rüzgarda uçuşunu seyredecektim....., |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |