![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "iyiyki düşündümö, 1-1 maç devam ediyor...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun iyiyki düşündümö, 1-1 maç devam ediyor. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 |
| Aktif Uye | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun ilk golü yedikten sonra allahım sekistaş gibi olmayalım diye düşünmüştüm.Özür dilerim milli takımdan |
| | |
| | #33 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Kalkıp Bolu'da Koru Otel'e gidip geceyi orada geçirip , sabah gelsem mi diye düşünüyorum . |
| | |
| | #34 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Bu yazdığınızın, uçuk bir arzu ve imkanı olmayanlara karşıda biraz iğneleyici olduğunu düşünüyorum ve bunu hayal ettiğinizi varsayıyorum. Sayın moderatörüm. Özel tepkimdir. |
| | |
| | #35 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Şu anda düşündüğüm şey bu forumda 2 gündür sinirlerimi alt üst eden bir üye var sinir kat sayımı arttırdı:@:@
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #36 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Alıntı:
| |
| | |
| | #37 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Yarın gelmesin istiyorum.. Banka ödemem var ve eksik nasıl tamamlarımdayım yaaaaa. |
| | |
| | #38 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun ben borç verimmi sana:P bende yarın olsun istemiyorum hatta akşam olsun istemiyorum yaaa pazartesi günlerini hiç sevmiyoruum
__________________ http://img02.yehhe.com/images/169025.gif |
| | |
| | #39 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun tşk. aynen bende valla.. birde masam çok dolu ve 2 raporrrrrrr püfffffffffff. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |