![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "şuanda düşünüyorumki pusucukurt bir daha sigara içmicek inşallah kardeş tavsiyesi:)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #381 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3044 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun şuanda düşünüyorumki pusucukurt bir daha sigara içmicek inşallah kardeş tavsiyesi:)
__________________ ''DEĞERSİZ DEĞERLER'' |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #382 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Düşünemedikleri mi düşünüyorum. Ve gene düşünemiyorum düşünemediklerimi.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #383 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun hangimize yazik dersin? kusamadikca icimin fenaliklarini ve kusmamak icin icimin sehvetini,bir ucuna demir atmis geminin halatini cekerken beynim yine kurtaramayacak o yabanci geminin el adamini...dusunmek bu mu?
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #384 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Kabullenişlerimiz var şimdilerde ya hak hukuk işleri değil ki hayat kimse kimsenin hakkını yiyemez herkes kendi hakkından sorumludur. Yedirme kardeşim. Bunu düşünmüyordum aslında ama bunu yazınca afilli oldu hoş yazarken düşündüm gene. Ne mi düşünüyorum. İtirazı olan var mı ? aynen bunu düşünüyorum var mı ?
| | |
| | #385 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun kafam agriyor sebepsiz ilk kez...
| | |
| | #386 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 360 Rep: 35833 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun bugün bir dünya işim var nerden baslayacagımı düşünüyorum..hiç derın degıl bu düşünceler ama hayatın gerceklerı |
| | |
| | #387 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Önümde bir zarf var üstünde ''Aklından geçirmek ------- hayata geçirmek yazıyor.'' Aklımdan geçirdiklerimi hayata geçirmeyi düşünüyorum da habire hayat geçiriyor:)
| | |
| | #388 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun bogaza nazir bir keyif istiyorum gece gece bogaz olmayan bi ulkede nereye gidip daldirmali bu kafayi...icki de kar etmedi ya neyse....
| | |
| | #389 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun bu pc surekli beni atiyor ben bi gun atarsam fena cani yanacak bakalim ozaman kelimelerimden yoksun kalinca ne yapacak gece gece nedemis sayin charles bukowski, eger kotu biseyler olmussa unutmak icin icersin,iyi biseyler olursa kutlamak icin icersin ve hic birsey (bunu bana diyor olsa gerek)olmamissa biseyler olmasi icin icersin....:)
| | |
| | #390 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun hayat bi hic gibidir(ironi) ve ben hic kelimesinden nefret etsemde kendim icin yasamayi ogrenenlerdenim...bildigimden olsa gerek bunun icin keyfim yerinde...hey !siz(ler) ya sizin?
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |