![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir daha insanlar ile, özel konuşmalarımda bazı fikirlerimi paylaşmamaya karar verdim, doğru olduğunu düşünüyorum!..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #331 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Bir daha insanlar ile, özel konuşmalarımda bazı fikirlerimi paylaşmamaya karar verdim, doğru olduğunu düşünüyorum!
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #332 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Kırdığım insanlardan nasıl özür dilemem gerektiğini düşünüyorum
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #333 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Tatile çıkmayı düşünüyorum.Acaba nereye gitsem diye
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| | #334 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Trabzon'a git,Uzungöl,Sümela...En son da Avni AKER'e sezon açılşına katıl.İçindeki lanet olası Fener aşkından kurtulursun böylece |
| | |
| | #335 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Trabzona gittim ama avni akere gitmek hiç içimden gelmedi samsun
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| | #336 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun ne yone baksam saskin iki goz zira ben iki gozumu hic kullanamadim...her parmagin 5 de farkliydi ya benim farkim bendekilen hepsinin ayni olmasindan di...alip yontsam bir bir kirdiklarima bedel ayni yapabilirmiyim bende olmayan kalbi sizler gibi yada yerine bes farkli parmak yapiip bu lanetimden uzak tutabilirmiyim...zira lanetliyim ezeli...artik nesterlerimin ucuda dayanmiyorki yontmya yonttulacak biseyimde kalmadi zira...susmak zamani kanadi icimde biseyler....
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #337 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 184 ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun süpermeydanı......... ve içindekileri |
| | |
| | #338 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 184 ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun ?????????*********** |
| | |
| | #339 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun kucukken inatla anneme aldirdigim takunyalarim vardi annem onlari buyuyunceye kadar saklayacagini soylemisti acaba hala sakliyormu yillar gecti neden bunu hic sormadim..gece gece nerden aklima geldi sak suklar....:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #340 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Uykum var ve bir şey düşünemiyorum.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |