![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hayatta bazen bazı şeyler ne kadar kirli ama bir o kadar da eğlenceli. neden asıl eğlenceli şeyler kirlidir..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #311 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Hayatta bazen bazı şeyler ne kadar kirli ama bir o kadar da eğlenceli. neden asıl eğlenceli şeyler kirlidir
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #312 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun lodos koptu kopacak her yer..her yer ve hersey ugulduyor...ortam tam bi korku filmi seti..hafif pesimist ayni zamanda pasif..:P--agresif miyim ne...:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #313 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun ne dusunuyorsun ...kim?..sen...dusunmuyorum ben ..daldin ama..dusunmuyorum yitirdim ben ..neyi...dusuncelerimi...ne dusunuyorsun...ne gibi..dusunur gibi .kim? sen ..dusunmuyorum ki ..neyi...dusuncelerimi...ne gibi...dusununce bole sinir eden cinsten gece gece sen ne ayaksin yahu...ne düşünüyorsun?....kim?....:P
| | |
| | #315 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun hiç bir şey düşünmüyorum aslında sadece canım sıkılıyor msn de sohbet edecek birilerini arıyorum kimse yok ya ufffffffffffffff çok sıkıcı bir gün
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #316 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 13 ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun sabah çıktığım kiraz ağacında yediğim kurtlu kirazları düşünüyorum. can eriğini düşünüyorum. kel patronum bizi işe gitti sanırken kiraz ağacında geçirdiğim eğlenceli dakikaları düşünüyorum ve gülüyorum.. |
| | |
| | #317 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Acaba gene barışır mıyız diye düşünüyorum?
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #318 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun yok dusuncelerim de bi sen yada bi siz...sadece icimde yasattiklarimi istiyorum su an..olsam simdi dogdugum evimde ve olsam simdi o kucuk simarik kiz...ve simartsaniz yine ne cok can cekislerim var ....ozledim ben belli cok...
| | |
| | #320 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun bir figur ciziyorum ruhuma cirilciplak tehlikeli ve sehvetli...cizemedim mi ne...:)
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |