![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "çook yorulmuşum bu gün nasıl akşam olacak..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #301 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun çook yorulmuşum bu gün nasıl akşam olacak
__________________ geceler benim ben geceyim gece içinde gel seni seçeyim |
| | |
| Sponsored Links |
| | #302 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun deforma olmus pek cok parcalar var bende...hepsinin bi elden gecmesi lazim...simdi de evimdeyim ama bu sefer de burasi dar geldi, jeton düstü o zaman dedim bir sponsor lazim sana, acayip sIKIldim, sIKILIyorum of püs vs seklinde dolasiyorum, kafami da duvara vurmak istiyorum ama geri gelmeyecek iste, benide badem gözlü yaptilar ya aynen öle iste, gideyim ben, buralarda dar geldi, kousmak lazim ama hem konusup hem karsidaki nasil rahatsiz edilmez yok ki böle bisi...var bende bi arizalilik hali ya hadi neyse...:)ben iyi diilim, iyi olmayan varsa baska nöbeti devraliyorum, onun için iyi olmayanlar gülün azcik, 3-5 ay nöbet bende hos kalin...:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #304 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun yetemiyor yasam bifiil icimdeki faile...tonlarca yuk tasiyan gemilerin denizi gibiyim sanki bu gece...
| | |
| | #306 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun 1 haftadır dogumgünüm kutlanıyor ...uyumak istiyorum...bitsin artık bu ızdırap....
__________________ |
| | |
| | #308 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Biraz erkeksi olacak ama akşam Christiano Ronaldo'yu kim tutacak onu düşünüyor idim?
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #309 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun ruhum bitlendi beni kim terk etti acaba...ole bi ruh hali yani... zira sevgilimde yoktu...:P heyy gidi heyyyy...pisttt seni gidi gidi...:)
| | |
| | #310 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 246 Rep: 24397 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Bu gece heyecandan uyuyamadım. Ve bugün hep böyle olacağım sanırım. Bu saatte misafir uğurladım ve uykum kaçtı. Kaçan uykumu arıyorum gören varsa insanlık n***** bana bildirsin:)
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |