![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: kAoSs ´isimli üyeden Alıntı çoooooooooooooooookkk sıkıldımmmm :((( coooooooooooooktan daha coooooooooooooooooooooook sıkıldım :(..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #291 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun |
| | |
| Sponsored Links |
| | #292 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: bedenen: antalya ruhen: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun sıkılınca yapılabilecek alternatif aktiviteleri.. hatta şuan birini uyguluyorum, forumda zaman geçirmeye çalışıyorum..
__________________ **She is extraordinary girl!** ![]() |
| | |
| | #293 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Foruma dalmışım bir şey düşünemiyorum.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #294 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun bu akşam forum sanki çok sakin :(( sıkıldımmmmmmm |
| | |
| | #295 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 84 Rep: 8399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun bugun aklima barlar gelmiyor ne ilginc...bagirislarda gelmiyor,karsimda bakireyim diyen kizlarada sasirmadim mesela..bugun maasimla kac tane suryani sarabi alabilirim acaba ve ben bunlari nekadar surede icebilirim...sanirim iki ayda tukenir gunde 6 sise belki bi kac saniye bas donmesi yapsada ee 6 sise bu...:) sonsari bomba...yine neler dusunuyorum ben...sus sus sus sus....issssttttt!!!!
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #296 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Saat 05:46 ve ben bu saatte internetteyim pc basında uykusuzca neden oturuyorum diye düsünüyorum :s NOT:Bilimsel acıklaması olabilir fakat benim icin önemli olan kisisel acıklaması :D |
| | |
| | #297 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bencede sheytan değermi diye düşünüyorum o güzel gözlrine yazık diye düşünüyorum daha önemli işlerin vardır diye düşünüyorum cnm ve seni öpüyorummm.... | |
| | |
| | #299 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 84 Rep: 8399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun yanlis rotada seyredip bir aysberge carpmis gibi gecem..depuke yapasim var ruhuma...gogus kafesimin uzerinde bi fil oturuyor sanki,ictikce hortumuyla beni bogazliyor gibi...en az yuzyil uyumak gerek kaldiki uyku yok....
| | |
| | #300 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 84 Rep: 8399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun ne zamandir kendimi dinleyip yaralarimi yaliyordum..ama simdi zamanin geldigini dusunuyorum farkindayim ve eylem icin hazirim...kizginligimdan korunsun herkes:P
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |