FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

Şu Anda Ne Düşünüyorsun

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "nezaman mesaj atar die düşünüyorum....."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-11-2007, 07:39 PM   #21
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun

nezaman mesaj atar die düşünüyorum..
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 16-11-2007, 07:50 PM   #22
Uye

baby_face_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
♥♥♥baby_face♥♥♥

baby_face_03 bilinen bir isimbaby_face_03 bilinen bir isimbaby_face_03 bilinen bir isimbaby_face_03 bilinen bir isimbaby_face_03 bilinen bir isimbaby_face_03 bilinen bir isim

sheytanm mutlu olsun üzülmesini istemiorum:(
Alt 16-11-2007, 09:18 PM   #23
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Bana yapılanları hak ettim mi diye düşünüyorum:(
Alt 16-11-2007, 10:25 PM   #24
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

denfrt is on a distinguished road
denfrt - MSN üzeri Mesaj gönder

ne mi düşünüyorum? master falan yapıyorum ve yapmam gerekenleri düşünüyorum. evlenme zamanım gelmiş geçiyormuş (etrafımdaki eş dost akraba arkadaş yoldan geçen tanıdık tanımadık herkes öyle söyler oldu. tüm arkadaşlarım evlendi diye mi böyle yapıyolar diye düşünüyorum. öyle sapık davranışlar sergilemiyorum, azmadım, uslu uslu hayatımı devam ettiriyorum ama neden herkes bana sürekli evlenmem gerektiğini söylüyor acaba diye düşünüyorum. şu anda bulunduğum şehirden kaçıp gitmeyi düşünüyorum. internette uzun saatler boyunca sağdan sola soldan sağa neden bu kadar gereksiz dolaştığımı düşünüyorum. çok yalnız olduğumu düşünüyorum (aşk meşk değil dost kanka lazım olduğunu düşünüyorum). herşeyin artık zoraki yapılması gereken işler olduğunu düşünüyorum. bunalıma girmiş olabilir miyim diye düşünüyorum. neden bu kadar soru sorduğumu düşünüyorum. arkadaşlarım acaba şimdi ne yapıyorlardır diye düşünüyorum. herkes çok mutlu ve ben mutsuzu diye düğşünüyorum. şu ana kadar yazdıklarım ve henüz yazmadıklarımın bazılanrı konusunda oldukça ciddi olduğumu düşünüyorum. evlenme konusunda bazen insanlara hak verdiğimi düşünüyorum. askerlik dahil herşeyi bitirdim ve uygun, helal süt emmiş, eli ayağı düzgün, yüzümüzü, gözümüzü aydınlatacak bir eş bulursam derhal evleneceğimi düşünüyorum. ama insanların istemeden, bilmeyerekde olsa hala evlenmedin mi, ne zaman evleniyorsun, yok mu bi gelişme vb sorularına karşıdakini kırmadan uygun bahaneler söylemenin canıma tak dedirttiğini düşünüyorum. çok şey düşündüğümü düşünüyorum. bunları okumanıozdan dolayı bana acımaya başlıyacağınızı düşünüyorum. ama yinede her şeye rağmen Allah'ı sevdiğimi ve O'nun eninde sonunda bana yardım edeceğini düşünüyorum. Allah'tan ümit kesilmez konusunu düşünüyorum. onca yapmam gereken işe rağmen (boğazıma kadar işe batmış durumdayım) hala etrafa espri yapabilmemin çok güzel bir lütuf olduğuınu düşünüyorum. bazen bazı konuları çık uzattığımı düşünüyorum. neden hergün farklı farklı kararlar aldığımı düşünüyorum. aklıma gelen konuları uzun uzun yazmayı ve bunları insanlarla paylaşmayı düşünüyorum. hayatın gereğinden fazla hızlı olmaya başladığını, bunun da hiç hayırlı olmadığını düşünüyorum. herşeyde bi hayır vardır diye düşünüyorum. bu memleketteki her insan gibi olası bir operasyonu ve ihtimalleri düşünüyorum. Cenneti düşünüyorum. bir kaç arkadaşımla arabayıı alıp uzun ve güzel bi yolculuk yapmanın ne kadar güzel olacağını düşünüyorum. isteklerimizin ne kadar doymak bilmez olduğunu düşünüyorum. edebiyatı gerçekten sevdiğimi düşünüyorum. bazen yanlış meslek yaptığımı düşünüyorum. her gün neden boşa zaman harcadığımı düşünüyorum. okuduğum kitabı düşünüyorum. araba almayı düşünüyorum(biraz param eksik nasıl tamamlıycam onu düşünüyorum). banlanacam mı diye düşünüyorum(uzun oldu galiba:)). amerikanın tam bir bela olduğunu düşünüyorum. millet olarak ne kadar çok dolandırıldığımızı düşünüyorum. norveç maçının hezimetle sonuçlanabilme ihtimalini düşünüyorum (inşallah yeneriz, yoksa terim gidici diye düşünüyorum). sıkıldığımı ama çıkış kapısı olarak "KALPLER ANCAK ALLAH'I ANINCA MUTMAİN OLUR" AYETİNİ DÜŞÜNÜYORUM. rahata kavuşmak istiyorsan O'na yönelmek gerektiğini düşünüyorum. yazdıklarımı sonuna kadar okuyan cümle okuyucularıma yürekten teşekkür etmek istediğimi düşünüyorum. düşünmek yetmez diye düşünüyorum icraat lazım diye düşünüyorum. kardeşim hepsini okuduğun için teşekkür ederim. Allah kalbinden geçenin çok daha iyisini, düşündüğünün çok daha hayırlısını, istediğinin çok daha temiz ve bereketlisini versin. bu duanın üstüne ne düşünüyorsun?
denfrt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 17-11-2007, 02:33 AM   #25
Aktif Uye

PAM.aRt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen...

PAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyor
PAM.aRt - MSN üzeri Mesaj gönder

gece nin insana nekadar çok huzur verdiğini düşünüyorum
yalnız değilim ben ve yanlızlığım dertleşiyoruz
PAM.aRt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-11-2007, 02:36 AM   #26
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLimeLere anLam yükLemekten Vazgeçtim AnLatasım yok, anLayasım yok… ÖyLesine işte..

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Acaba uyusammı yoksa birazdaha otursammı diye düşünüyorum

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
www.aktifbir.com

doğangüneş isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 17-11-2007, 03:08 AM   #27
Aktif Uye

PAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyor

sigaram bitmiş ve bakkalın açılmasın tam 3 saat var allam ne yapcam ben
Alt 17-11-2007, 05:05 PM   #28
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

herşey düzelicek mi die düşünüorum..
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-11-2007, 07:50 PM   #29
Aktif Uye

bu maçı kesinlikle kazanmak zorundayız
Alt 17-11-2007, 08:30 PM   #30
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Milli maçtaki 1-0 mağlubiyetin moral bozukluğunu düşünüyorum, daha maç bitmedi.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil