![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "nasil bir hata yapip da anasonlu dis macunu aldimsa, her dislerimi fircaladigimda nevizade de bir raki sofrasinda olamadigim icin kendime lanetler savurmaktayim...:)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #281 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun nasil bir hata yapip da anasonlu dis macunu aldimsa, her dislerimi fircaladigimda nevizade de bir raki sofrasinda olamadigim icin kendime lanetler savurmaktayim...:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #282 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun daha kahvaltı yapacam misafirliğe gidecem kalkamadım bilg başından artık kapatsam diyorum |
| | |
| | #283 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Rep Gücü: 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun içimdeki şeytanı dinlememek için cebelleşiorummm lakin kendisi git yat ne dersi ne topolojisi sen kendin olmuşsun zaten tychonoff uzay dio..bi yandan okulu uzatmamak adına iilik meleğimle iletişim halindeyim..off pofff :(
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #284 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun amaaaaaann yatıp uyuyacamm sıkıldımmm |
| | |
| | #285 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Rep Gücü: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun nöbet bitsede eve gitsem |
| | |
| | #287 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Rep Gücü: 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun çoooooooooooooooookkk sıkıldımmmm :(((
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #289 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: bedenen: antalya ruhen: izmir
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun sıkılınca yapılabilecek alternatif aktiviteleri.. hatta şuan birini uyguluyorum, forumda zaman geçirmeye çalışıyorum..
__________________ **She is extraordinary girl!**:Arrogante: |
| | |
| | #290 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 264 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Foruma dalmışım bir şey düşünemiyorum.
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |