![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "kozlenmis kestane canim cekti ......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #271 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun kozlenmis kestane canim cekti ...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #272 |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun |
| | |
| | #274 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun ne düşündüğümü söylüycem de neyseee söylemiyimm... |
| | |
| | #275 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun dun geceki filmi izledikten sonra dusundum, arada bir hayalete donusmek hic te fena olmazdi... zaman zaman beden herkese mi SIKICI geliyor yoksa bana mi? ey bikini diyeti tanrisi, hernerdeysen bana ne ? ey diyet kolalar , cok anlamsizsiniz ey annemin onerdigi kozmetik niyetine kullanilan dogal teraneler savulun, vucut kremleri, dudak balsamlari, banyo yaglari canlariniz cehenneme bi rahat birakin ...sacmalarim ... aklima geldi ya kizana kiziyoruz da sizanada mi sizsak ... bakin demisdim akil kari seyler gelmez aklima tabiati bozuk ne kadar dusunce varsa benim kafada...daha da dusundurmeyin...:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #276 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Rep Gücü: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Tatile gitmeyi düşünüyorum, Acaba nereye gitsem? |
| | |
| | #277 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Akşam oldu karnım aç. Evde ne yemek yapsam diye düşünüyorum
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #278 |
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Annemler Nerde Kaldıdaha Gelemedilerrr |
| | |
| | #279 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun okuduğum kitabın sonunu.................. |
| | |
| | #280 |
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun artık yatmam lazım ama canım uyumak istemiyorrr |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |