![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: mrs.x.ray ´isimli üyeden Alıntı bu başörtüsü sorunları nezaman son bulacak diye düşünüyorum.... Neden kendinize sorun ediyorsunuz ki, sorun bu tercihi kendilerine sorun edenlerde, biz bildiğimiz ve inandığımızı yapmaya devam ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #211 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Neden kendinize sorun ediyorsunuz ki, sorun bu tercihi kendilerine sorun edenlerde, biz bildiğimiz ve inandığımızı yapmaya devam edecekmiyiz.. evet, sorun nerede, karşı görünenlerde, onlar ne noktaya gelecekler görelim, bizim duruşumuz bu. diye düşünüyorum. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #212 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Neden annem bazı gerçekleri anlammakta direniyor diye düşünüyorum .... :( |
| | |
| | #213 |
| Misafir..
| Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Bu kadar düşünürseniz bana da şiir yazma hakkı doğar,bir şiir yazayım da bu konu hitam bulsun:) Yaşasan da hayalince,düş'ünce dipsiz kuyu sonu gelmez düşünce takvimlerin yaprak yaprak düşünce, artık gelsen ne çıkar,gelmesen ne? Selami PARLAMAZ Konu hisarlikenan tarafından (17-02-2008 Saat 09:01 PM ) değiştirilmiştir. |
|
| | #214 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Ankara dan ayrılamamanın (yol şartları) sıkıntısı ile kızım la olabilmenin mutluluğu arasında sıkıştığımı düşünüyorum. Gel 7. cadde birde kara kışta bir gün geçirelim senle. |
| | |
| | #215 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun şu anda yavuz arkadaşmla yazdığımız şiir sayfasına bakıyorum valla güzelmiş şiirlerimiz onu düşünüyorum ne kadar mütevaziyim ben yaffff:) |
| | |
| | #217 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun bu aksam dernekte toplanti var!...gitsemmi gitmesemmi diye dusunuyorum...ama gidecem herhalde...:)) |
| | |
| | #219 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Kafam karışık yaa
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #220 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |