![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "yarınımı nasıl güzel geçirebileceğimi düşünüyorum..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #191 |
| Aktif Uye | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun yarınımı nasıl güzel geçirebileceğimi düşünüyorum |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #192 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun sanırım heyecanlanmaya başlıorum..günler geçmek bilmio ama istemediğimde de çabuk geçio..bunu kendim dizginleyebilir miyim die düşünüorum..aynı zamanda bunu düşünürken kafayı mı yiorum die de düşünüorum :)
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #193 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Yarın işten sonra anneme giderken , ona ne alayım diye düşünüyorum :) |
| | |
| | #194 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun ben ne zaman evlenicem ? ne zaman çoluk çocuk sahibi olucam ? (inşllah erken olmaz kadın dırdırı hiç çekemem) |
| | |
| | #195 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun şu an ulan ne yesem diye düşünüyorum ::::::)))))))) |
| | |
| | #196 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Geçtiğimiz hafta sonu girdiğim sınavların sonuçlarını merak ediyorum..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #197 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun karşımdaki kızın çıktığı var mı diye düşünüyorum |
| | |
| | #198 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun buraya yazmak istediğimi biliorum ama ne yazacağımı bilmiorum..işte onu düşünüorum :)
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #199 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun uyku tutmadı benim kim var suan da sitede öyle düşünüyorum..
__________________ |
| | |
| | #200 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Bir kaç gün giremedim, forumu ne kadar özlemişim.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |