![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu Anda Ne Düşünüyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "özür dilerim ama tükenmeyecek hiçbirşey yoktur...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #141 |
| Aktif Uye | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun özür dilerim ama tükenmeyecek hiçbirşey yoktur. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #143 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Haftasonunu düşünüyorum sadece , aşka hiçbirşey düşünmüyorum :) |
| | |
| | #144 |
| Aktif Uye | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun inşallah bitmez diyeceğim .ama çok büyük konuşuyorsun .bu kadar yoğun düşünürsen çok üzülebilirsin. (ben 2 ay bunalıma girmiştim)bitmez dediğim aşk bittiği için |
| | |
| | #146 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun "şu an bana öyle bir güç verilseki şu erkekleri kainattan tamamen silebilsem ve şöyle bir ohhh çekebilsem" bunu düsünüodm.konuyuda görmüşüm yazıym bari dedim..ne kadr yararlı ve masumca bir düş değil mi?
__________________ melek |
| | |
| | #147 | |
| Aktif Uye | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun Alıntı:
![]() yarın zor bir gün olacak umarım üzücü şeyler yaşamam diye düşündüm | |
| | |
| | #149 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 31 ![]() | işlerimi bi ann öncesi bitirebilmegi düşünüyorum..bitsin de çıkayım yaa |
| | |
| | #150 |
| Aktif Uye | Cevap: Şu Anda Ne Düşünüyorsun gözlerim açılmıyor yeaa.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |