![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Alttaki üyeyi şımartmaca" başlıklı konu görüntüleniyor, "Şımarmam maalesef :( peki ben sizi 1 haftalık yurt dışı tatiline göndersem :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 55 ![]() | Cevap: Alttaki üyeyi şımartmaca Şımarmam maalesef :( peki ben sizi 1 haftalık yurt dışı tatiline göndersem :) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alttaki üyeyi şımartmaca Neresi olduğuna bağlı:) Radyodan 1 ay boyunca sana şarkı çaldırsam her gün şımarır mısın?
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #23 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 55 ![]() | Cevap: Alttaki üyeyi şımartmaca Şarkıya bağlı:) o zaman bende sana bi mercedes hediye ediyim şımarırmısın |
| | |
| | #24 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alttaki üyeyi şımartmaca Ehliyetim olmadığın içi işime yaramaz:( Ben senin 1 yıllık İnternet faturanı ödesem şımarır mısın?
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 55 ![]() | Cevap: Alttaki üyeyi şımartmaca şımarmam peki sana bol soğanlı bi döner söylesem sen şımarırmısın :):):) |
| | |
| | #28 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: SİVAS MERKEZ Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Cevap: Alttaki üyeyi şımartmaca türküm dogruyum çalışkanım yasam alttakını korumak ustekıne de oylece bakmak ilkem yanımayöreme sahip çıkmak ............... |
| | |
| | #29 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 55 ![]() | Cevap: Alttaki üyeyi şımartmaca Browni ye belki o zaman bende sana doritos versem şımarırmısın :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |