![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Hangi zeka türüne sahipsiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Notalarla çok fazla haşirneşir oluyorum ve sanırım çok iyi duyuyorum :) Konservatuarı da bu yüzden kazandım :D:D..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Hangi zeka türüne sahipsiniz? Notalarla çok fazla haşirneşir oluyorum ve sanırım çok iyi duyuyorum :) Konservatuarı da bu yüzden kazandım :D:D |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 84 Rep: 8399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi zeka türüne sahipsiniz? butun zekalara sahipsem fazla deliyim sanirim:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #13 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 55 ![]() | Cevap: Hangi zeka türüne sahipsiniz? kesinlikle sözel zeka |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 239 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi zeka türüne sahipsiniz? sosyal .. sözel ve görsel zeka ... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| zeka |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |