FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

Gıdenın Arkasından?

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Gıdenın Arkasından?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet arkadaslar, Sevgılınız yada cok yakın bı arkadasınızla anlasamayıp ıplerı kopardıktan sonra, Onun hakkında ılerı gerı konusup, hakaret etmek dogru mudur? Goruslerınızı yazarsanız sevınırım......"

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-10-2007, 10:31 AM   #1
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yonetım, Futbolcu, Taraftar... SAMPIYONSUN GALATASARAY

Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor
Gıdenın Arkasından?

Evet arkadaslar,

Sevgılınız yada cok yakın bı arkadasınızla anlasamayıp ıplerı kopardıktan sonra,

Onun hakkında ılerı gerı konusup, hakaret etmek dogru mudur?

Goruslerınızı yazarsanız sevınırım...
Sponsored Links
Alt 31-10-2007, 01:47 PM   #2
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor
Cevap: Gıdenın Arkasından?

Hmm , ilginç bir sorun bence . Ben şu ana dek ayrıldığım sevgililerim hakkında tek bir kelime etmediğim gibi çevremdekilerin de onlar hakkında konuşmalarına izin vermedim . Sonuçta ne yaşandıysa iki kişi arasında yaşandı ve bitti ise "o sır bahçesinde" kalmalı diye düşünüyorum . Ve madem nokta konuyor , devamındaki yaşamlarında da her iki atraf da özgürdür ve iki tarafın da yolu açık olsun :)
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 31-10-2007, 01:52 PM   #3
Banned
THE NOTHİNG İMPOSİBLE...

Runaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyor
Runaw@y - AİM üzeri Mesaj gönder

Hakaret asla etmem ancak onun benim özel meselelerim hakkında orda burda konuştuğunu duyarsam bozulurum.Hakaret etmem çünkü, isterse arkadaşım olsun, ben ayrıldığım zaman insanları kolay kolay silemem.Çok kötü bir yapım var.Ve bu özelliğimden dolayı çok sıkıntı çekiyorum.Şuanda öyle bir durum var, o kadar bağlanmamış olsam bile, halen kötü bir dönem geçiriyorum.Saygılar
Runaw@y isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 31-10-2007, 01:57 PM   #4
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor

boyle bir dusunceyi, insan kendini rahatlatmak icin dusunur. kedi ulasamadigi cigere nasil pis derse, ayni dusunce ayrilinca da insan benligine islenir,ayrilik agirdir' psikolojik bir olaydir.
kendi egonuzu kirmak istemezssiniz' karsinizdaki yanlistir hep.
vucut ,insan benligi kendini onurlandirarak mudaeleden cikma yolu arar. bir sebep bulur.
niyeti kotu degildir.sadece vucudu sinirleri rahatlatir. ayrilinanan kisi kotudur diye bir onyargi olusturur.

neden ayrildin ? diye sorulacaktir illa ki, dusunce onyargiyi hemen koyar ve kisiyi kurtarir.
kotuydu cunku
orkuorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 31-10-2007, 02:21 PM   #5
Aktif Uye

Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor

Sunu belırtmek ısterım konunun kısısel bı alakası yoktur, sabah Nılayla bı konusmamız olmus ıdı o anlayacaktır konuyu neden actıgımı fıkırlerınızı almak ıstedım cunkı cok ozur dılerım kullanacagım tabır ıcın bazılarına kapak olacaktır yorumlarınız...
Alt 31-10-2007, 02:25 PM   #6
Banned
THE NOTHİNG İMPOSİBLE...

Runaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyor
Runaw@y - AİM üzeri Mesaj gönder

:))))) Sakıncası yoksa bişi sormak istiyorum.Şahsen biz kardeşimle sürekli tatlı tatlı atışıyoruzda.Sizinde aranızda öyle bir durum mu acaba?
Runaw@y isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 31-10-2007, 02:37 PM   #7
Aktif Uye

Her zaman:) Olmaz mı tadımız tudumuz bızım atısmak:) Gercı bazen ben abartıyorum ama neysee:))
Alt 31-10-2007, 02:56 PM   #8
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Ben durup durur iken ne arkadaşımın ne de eski sevgilim arkasından asla laf etmem karşı tarafta rahat durduğu sürece o kişi ile geçmişime saygı duyarım.. Ama eğer karşımdaki saygı duymayıp ileri geri konuşur ise o zaman susturmasınıda bilirim yeri gelirse bende lafımı esirgemem ki bu böyle de oldu zaten hayatımda..
Alt 31-10-2007, 04:28 PM   #9
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

sevcan is on a distinguished road

arkadaşlar bu güne kadar kimsenin arkasından pek konuşmadım hele artık görüşmiceğim biri olunca asla konuşmam çünkü söyleyeceğim her kelime onu ve beni üzebilir ayrılsakda birbirimizi rencide edecek bir davranışta bulunmam.
her şey yaşadığın an güzel
sevcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 31-10-2007, 06:18 PM   #10
SİTE ADMİN

DESTiNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEVDALAR PARMAK İZİ GİBİDİR HİÇ BİRİ BİRBİRİNE BENZEMEZ..

Blog Mesajları: 34
Rep Gücü: 126 Rep: 12220
DESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyor

Alıntı:
RAA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
:))))) Sakıncası yoksa bişi sormak istiyorum.Şahsen biz kardeşimle sürekli tatlı tatlı atışıyoruzda.Sizinde aranızda öyle bir durum mu acaba?
Abi kardes arasinda olur bazen ama bu abimle benim aramda olan birsey deyil RAA..

Alıntı:
Nurettin_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Her zaman:) Olmaz mı tadımız tudumuz bızım atısmak:) Gercı bazen ben abartıyorum ama neysee:))
Tadimiz tuzumuzmu abi gecen gun oyle bi tuzduki birak mesaj yazmayi ic camasiri kategorisinin onunden bile gecmiyorum artik..

Alıntı:
Nurettin_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sunu belırtmek ısterım konunun kısısel bı alakası yoktur, sabah Nılayla bı konusmamız olmus ıdı o anlayacaktır konuyu neden actıgımı fıkırlerınızı almak ıstedım cunkı cok ozur dılerım kullanacagım tabır ıcın bazılarına kapak olacaktır yorumlarınız...
Evet abi anladim ama bosver o kendi kendini yiyip bitiriyo zaten bilirsin akrepler zehrini etrafina sacamayinca kendi kendini sokar zehirlermisya bende onu kendi haline Mevlasiyla basbasa biraktim...Her surungene ayiracak zamanim olsaydi onun hakkinda ileri geri konustugu yerlerde egitim alamazdim...

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:43 PM .

vBulletin 3.7.2 © Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0 RC8