![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "En sevdiğim Şarkıların Sözleri..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Hatice-Doyamıyorum Öyle çok diledim seni Aallah'tan Bir anda karsimda buldum seni Kapiyi çalandim sense açan Canimin içine tasidim seni Öyle çok diledim seni ALLAH'tan Biranda karsimda buldum seni Kapiyi çalandim ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned | En sevdiğim Şarkıların Sözleri... Hatice-Doyamıyorum Öyle çok diledim seni Aallah'tan Bir anda karsimda buldum seni Kapiyi çalandim sense açan Canimin içine tasidim seni Öyle çok diledim seni ALLAH'tan Biranda karsimda buldum seni Kapiyi çalandim sense açan Içimin içine kazidim seni.... Doyamiyorum bakmaya doyamiyorum Kiyamiyorum sevmeye kiyamiyorum Canimin içi,bir tanem,bebegim derdin Duyamiyorum o sözleri çok ariyorum... Hatice-Hani Gitmeyecektin? Bitti, buraya kadar mı? Bu gönül seni aramaz mı? Yatağım, buz gibi aşkım, Ellerim, seni aramaz mı, ellerim Şimdi, yaralı bak bu yüreğim, Sevmedi, sevemedi bu kalbim, Ağlasa yansada yüreğim, Bin ömür seni bekleyeceğim, bin ömür... Hani gitmeyecektin? Hani, hep sevecektin? Yüreğim buna, nasıl,nasıl,nasıl dayansın? Hani bitmeyecekti? Hani hep sürecekti? Bu gönül onu nasıl,nasıl,nasıl yok saysın? Hatice-Dönmemen Gerek Yüreğimden vurur gitmelerin, Engel olamam ama gücenirim, Bir kerede gitmeyim de, bir kerede beni anla, Beni terketme, Usul usul yanıma gel, Beni anla, beni hisset, Beni hisset... Ama biliyorum, senin bana dönmemen gerek, Sevmemen gerek, tutulmaman gerek, Anlıyorum.... Ceylan gözlerime, bakmaman gerek, Tutulmaman gerek, boğulmaman gerek, Bak anladım bebeğim, gitmelisin... Berdan Mardini-Aşığım Aşık Böyle bir his, yaşamadım ki, Aşk gelmişti, tanımadım ki, Yandım ama anlamadım ki, Ruhum aşkta yarandı. İçimdeki bu duyguyu, sen var ettin, heder ettin beni, Gecelerimden uykuyu, sen tükettin, beter ettin beni.... Ne çok sevdim anlatamam, Gecem sensiz zor, yatamam, Belki sana anlatamam, ama, Sana, aşığım aşık.... Hatice-AZRAİL Ben sevmeye doyamadım, Seni, senden alamadım, Azrailden çalamadım, Bunun suçu, kimde söyle yar? Ben sevmeye doyamadım, Seni senden, alamadım, Çok sevdim yaşatamadım, Bunun suçu kimde söyle yar? Seni sevdim, canımı verdim Gözlerinden vazgeçmedim, Seni sevdim, öyle sevdim, Yokluğuna alışamam yar.... Beni benden çalan sensin, Yüreğimi yakan sensin , Gecenin buz ayazında, koynuma aldığım sensin yar.... Bana sensiz bu can haram, Dinmez acım, kanar yaram, Unutamam seni bir an, Buna çare kimde söyle yar? Bana gülüm, canım derdin Gül yüzümden hep öperdin, Kimselere veremezdin, Yine verme, dayanamam yar.... Seni sevdim, canımı verdim Gözlerinden vazgeçmedim, Seni sevdim, öyle sevdim, Yokluğuna alışamam yar.... Beni benden çalan sensin, Yüreğimi yakan sensin , Gecenin buz ayazında, koynuma aldığım sensin yar.... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... Yurtseven Kardeşler PİŞMANIM El ele tutusan birini görsem Gözlerim doluyor bir silenim yok Hasretim tenine güzel yüzüne Sensiz yasamayi cekemez oldum Cok yanlizim cok pismanim cok Seni cok ariyorum Pismanim agliyorum Anladim her seyimsin Beni affedermisin Ister günler haram olsun Yillar iskenceyle dolsun Seni yine bekleyecegim Binbir bela beni bulsun Ister günahlarim dolsun Seni yine özleyecegim Dön bana yarim ne olur Affet beni Cok pismanim cok Cok yanlizim cok ALINTIDIR... |
| | |
| | #3 |
| Banned | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... MURAT KEKİLLİ------BU AKŞAM ÖLÜRÜM Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz Sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden Gözlerin beni tutamaz Düşlerinde büyürüm kabusun olur ölürüm Bir şiir yazarım bir türkü söylerim Bir sen olurum bir ben ölürüm Bu akşam ölürüm sırf senin için Beni ölüm bile anlamaz |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... ASİYE Ağasarın balini de Gel salini salini Adam cebinde taşır Senin gibi gelini Adam cebinde taşırda Senin gibi gelini Oy sevdiğum Oy Asiye Asiye Tütün koydum kesiye Anan seni veriyi de Bir bağ pırasiye Oy sevdiğum |
| | |
| | #5 |
| Banned | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... BEN SENİ SEVDUĞUMİ Ben seni sevduğumi dunyalara bildurdum Endurdun kaşlaruni babani mi eldurdum En dereye dereye al dereden taşlari Geçti bizden sevdaluk al cebumden saçlari Kiz evunun onine sereceğum kilimi Oldi hayli zamanlar görmedum sevduğumi Yaz geldi bahar geldi açti yeşil yapraklar Ben sana doyamadum doysun kara topraklar |
| | |
| | #6 |
| Banned | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... CENGİZ KURTOĞLU----GECE OLUNCA İçime doğuyor sonsuz bir hüzün Nedendir bilemem gece olunca Aklıma geliyor o güzel yüzün Bir garip olurum gece olunca Karanlık gizliyor gözyaşlarımı Kimseler bilmiyor acılarımı Hayalin kaçırır uykularımı Sessizce ağlarım gece olunca Son sözün çınlıyor kulaklarımda Kalbimde feryatsın gece olunca Sevmedin hiç neden böyle seveni İçimde sızlarsın gece olunca |
| | |
| | #7 |
| Banned | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... İSMAİL YK----SON DEFA Doluyor gözlerim unuturmu dersin Soluyor bu canim daha ne beklersin İcimdeki umudu silip atamadim sunu Ben anladim sensiz yatamadim Son defa bebegim yanina varayim Son defa birtanem kollarima sarayim (yüregime sarayim) Son defa sevdigim gözlerine dalayim son defa son defa Ayrilik sonum oldu Yanlizlik ise ecelimmis Sevmenin bedeli kefeni giymekmiymis Sorgusuz sualsiz Yasaksiz yanlissiz Benden habersiz gidiyorsun ya Sen gidersen sunu bilki bende giderim Seninle yanlizligim yorgunlugum sensizlikten Son bir kez yanima gelsen son defa son defa Yalvaririm ne olur son defa.. |
| | |
| | #8 |
| Banned | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... İSMAİL YK------------NERDESİN??? Yürüdüğün yollarda yürüyeyim Yalvarırım bırak ben geliyim Canımı iste feda edeyim Yürüdüğün yolarda yürüyeyim Olmaz sensiz olmaz olmaz sensiz asla olmaz Yürüdüğün yollarda yürüyeyim Nerdesin beni untsun demişsin nerdesin Bunu sen diyemessin nerdesin seni unutmak kolaymı Beni bağırtmak kolaymı söyle nerdesin Nerdesin beni untsun demişsin nerdesin Bunu sen diyemessin nerdesin seni unutmak kolaymı Beni bağırtmak kolaymı söyle nerdesin Yürüdüğüm yollar bitmiyor anlatamam kalbim çok acıyor senin İçin bir can ölüyor söylesene nertdesin Nerdesin beni untsun demişsin nerdesin Bunu sen diyemessin nerdesin seni unutmak kolaymı Beni bağırtmak kolaymı söyle nerdesin Nerdesin beni untsun demişsin nerdesin Bunu sen diyemessin nerdesin seni unutmak kolaymı Beni bağırtmak kolaymı söyle nerdesin Birdaha beni arama unutgitsin herşey burada bitsin diye YazmışsıN ama bir şeyi unutmuşsun Unuttuğun seni duvarlara yazmış unuttuğun seni kendine Yazmış unuttuğun şimdi soruyor sana seni unutmak kolaymı Beni böyle bağırtmak kolaymI ama şunu hiç unutma peşindeyim Asla bırakmam aslaaaa Nerdesin beni untsun demişsin nerdesin Bunu sen diyemessin nerdesin seni unutmak kolaymı Beni bağırtmak kolaymı söyle nerdesin |
| | |
| | #9 |
| SİTE ADMİN ![]() | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... Runaw@y paylasim icin tesekkurler ama bunlar senin yasin icin biraz agir sarkilar deyilmi? hemen hemen hepsi damar sarkilar ve bunlar insani bunalima surukler..Senin zevkin ama bana sorarsan sen birazda hareketlilere gecis yap..
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Banned | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... Haklsın kardeşim ama ne yapayım işte.ÇOOOK seviyorum ve imkansız.Acımı sadece bu şekilde dindiriyorum.İlgin için çok teşekkür ederim.Saygılarımı Sunarım..... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |