![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "En sevdiğim Şarkıların Sözleri..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet gönlümüz en olmadık insanları buluyor işte:(..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... Evet gönlümüz en olmadık insanları buluyor işte:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Aktif Uye | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... Ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkı'nda Budak budak, serhan serhan İhtiyar bir ceviz Ne sen bunun farkındasın, ne polis farkında Ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında Ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında |
| | |
| | #23 |
| Banned | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... Çok güzel sözler gerçekten......Saol pamart kardeşim Arkadaşlar, sizlerin sevdiği şarkıların sözlerinide bekliyorum....... |
| | |
| | #24 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... Teoman--İstanbulda Sonbahar Mevsim rüzgarları nezaman eserse Ozaman hatırlarım çocukluk rüyalarım,şeytan uçurtmalarım Öper beni annem yanaklarımdan Güzel bir rüyada sanki sevdiklerim hayattalarken hala Aksama doğru azalırsa yağmur Kız kulesi ve adalar Ah burda olsan çok güzel hala İstanbulda sonbahar ... |
| | |
| | #25 |
| Banned | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... Gülenay______________Hayal Gözlüm SEVİLMEYİ, SEVMEYİ EN GÜZEL DUYGULARI RENGARENK ŞU HAYATIMI HEPSİNİ BEN SENDEN ÖĞRENDİM AĞLAYAN ŞU GÖZLERİMİN ŞU EN ACI HİSLERİMİN PINARINI SİLMEYİ HEPSİNİ BEN SENDE GÖRDÜM SEN BENİMSİN HAYAL GÖZLÜM ŞU YARINLAR İKİMİZİN SENSİZ OLMAK ASLA OLMAZ BEN SENDEN HİÇ AYRILAMAM Kİ |
| | |
| | #26 |
| Banned | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... Emrah----------------UNUTABİLSEM Hala hislerimde... Hala özlemimdesin.. Sen acı sen tatlı günlerimdesin... Unutmak kolay olsa çoktan unuturdum Boşvermek kolay olsa kendimi avuturdum Faydalar faydasız, İmkanlar imkansız, Uzayan gecelerde saatler zamansiz... Ah ne yapsam ne yapsam... Kurtulabilsem... Ne yapsam gönlümü avutabilsem. Kendimi unuttum, unutuldum da... Bir seni benim gibi unutabilsem Hiç olmazsa yılda bir gün kavuşabilsem... |
| | |
| | #27 |
| Banned | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... Bana Bir Gül Ver----------oNUR aKIN _________________________ Kendimin ellerinden tutunca İçimden nehirler gibi akmak geliyor Yollara çıkmak Yolculuklara bakmak geliyor Buralardan böyle ceketsiz kaçmak geliyor Bak Palandöken Dağları'nda Karlar erimiş Teknelerle kol kola bir bahar Sulara inmiş Dağlar için sular için bana bir gül ver Avuttuğum düşler için bana bir gül ver Söküldüğüm günler için bana bir gül ver Yıllarım sırılsıklam yağmurlar giymiş Günlerin avlusuna yeni yeni çocuklar inmiş Dağlar için sular için bana bir gül ver Avuttuğum düşler için bana bir gül ver Söküldüğüm günler için bana bir gül ver Ben bütün yeşillerimi İnatçı ayazlara çaldırdım Sen kendinin ellerinden tut Kendine benim için bir gül ver |
| | |
| | #28 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... Cem Karaca..Çocukken çok dinlerdim hatırlattığın için saol :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |