![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "En sevdiğim Şarkıların Sözleri..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Runaw@y ´isimli üyeden Alıntı Haklsın kardeşim ama ne yapayım işte.ÇOOOK seviyorum ve imkansız.Acımı sadece bu şekilde dindiriyorum.İlgin için çok teşekkür ederim.Saygılarımı Sunarım..... Bence acini bu sekilde dindiremez aksine korukler ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... Bence acini bu sekilde dindiremez aksine korukler ve dahada buyutursun bu yasta bu yasadiklarin cok normal ama emin ol tavsiyemi dinlersen kendini daha iyi hissedeceksin...
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Banned | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... Nilay kardeşim, ilgine sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.....Ama bu içinde olduğum durum, yaşımın gereği değil, içimde herzaman olacak bir durum...... KURAL DIŞINA ÇIKAN, İYİ NİYETLİ BİLE OLSA ELENİR......... |
| | |
| | #13 |
| Banned | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... HATİCE______CANIMIN ÖTESİ Eğer bir gün sende beni, Seni sevdiğim kadar, Seversen birini, O zaman anlarsın, toprağa bile Boyun bükmeyip, eğmem bu yüreği Canımın ötesindeki canım, Kalbimi alıp vermesin geri, Beni ben yapan senin tenin, Sensiz kaldı şimdi.... Yokum artık istesende, Seninle bu nefeste, bu bedende, Kokunu duyamam çağırsanda karanlığın içinde, Sesini duyamam çağırsanda karanlığın içinde.... Canımın ötesindeki canım, Kalbimi alıp vermesin geri, Beni ben yapan senin tenin, Sensiz kaldı şimdi.... |
| | |
| | #14 |
| Banned | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... Grup_____AS__________GİTME DUR!!!!! Anladım herşey faydasız Birlikte olmamız imkansız Aşkımız değil bir çare Geç olmadan ayrılmalıyız Nasıl da söylersin bunları Saymadan geçen o Yılları Ayrılıktan söz etme ne olur Alda git gideceksen canımı Gitme dur ne olur bırakma ellerimi Ne olur söyle hiç mi sevmedin beni Yok olur kırılır bu kalbim sensiz şimdi Ne olur gitme aşkımız bitmesin böyle Ne olur anla sen halimi Üzgünüm başka bir çare yok Ayrılık en doğru karar inan Gitmeye mecburum bu son veda Bu kadar kolaymıydı herşey Yıkıpta gitmek umutları İnanmam bu sen olamazsın Kötü bir kabus olsa gerek Gitme dur ne olur bırakma ellerimi Ne olur söyle hiç mi sevmedin beni Yok olur kırılır bu kalbim sensiz şimdi Ne olur gitme aşkımız bitmesin böyle |
| | |
| | #15 |
| Banned | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... İSMAİL YK---------------------SEVİYORUM Aklima gelir birden Hic beklemedigim bir anda aniden Anilar kopmaz benden Beni aglatan onlar anilar zaten Simsiki sarilmalar Simsicak bakismalar Her yerde hayalin var Söyle senden nasil bu can kopsun ya Seviyorum her seyim sensin Vazgecemem beni sen bilirsin Seviyorum neden mi dersin Senden baska sevilecek biri mi var Aglarim birden Gözlerim doluyor aniden Yüregimde sizi Kalbimde bin aci özlemekten Sen benim canimsin Hasretim askimsin Her yerde hayalin var Dinmeyen acim yaramsin Kimbilir ne hallerdesin Kimbilir hangi köse bucak bir yerdesin Yalvarsam kosup yanima gelir misin Beni eskisi gibi sever misin Pismanligimi görüp gözlerinle bakip affeder misin Sensiz bir ölü gibiyim gülüm desem Döner misin, döner misin |
| | |
| | #17 |
| Banned | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... Benim içim zaten kararmış kardeşim...Eşşeğin ölümü arpadan olsun derlerya, benim olayda bu hesap...Düşündüğün için gerçekten teşekkür ederim....Saolasın KARDEŞİM BENİM...Saygılarımı Sunarım |
| | |
| | #18 |
| Banned | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... GRUP ANILAR_________________DÖNMEZ OLSUN(BİZİM ŞARKIMIZ) Dönmez olsun, dönmez olsun, Sensiz bu dünya, dönmez olsun. Sönmez olsun, sönmez olsun, İçimdeki ateş sönmez olsun. Bu şarkı bizim olsun, Aşkımız sonsuz olsun, Gönlümün pınarında, adın ceylanım olsun.... Görmez olsun, görmez olsun, Sensiz bu gözlerim görmez olsun, Sevmez olsun, sevmez olsun, Kalbim başkasını sevmez olsun. Bu şarkı bizim olsun, Aşkımız sonsuz olsun, Gönlümün pınarında, adın ceylanım olsun.... Geçmez olsun, geçmez olsun, Sensiz bu ömrüm geçmez olsun, Gelmez olsun, gelmez olsun Ayrılık biz gelmez olsun..... Bu şarkı bizim olsun, Aşkımız sonsuz olsun, Gönlümün pınarında, adın ceylanım olsun.... |
| | |
| | #19 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... Runaw@y, Nilay ablamında dediği gibi bunlar çok ağır şarkılar. Tamam dinlersin ama arada hareketlide dinle bu tür şarkılar insanla maffeder, psikolojik yönde kötü yönde etkiler.. Seni anlamıyor değilim bende dinliyorum ama arada hareketli şarkılarda dinlemelisin bence. Daha yaşın çok genç kendini maffetmen biri için benimde öyle, bu yüzden başkasından beklemeden kendimize iyilik yapalım.. Bazı insanlar hiç bir şeye değmiyorlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #20 |
| Banned | Cevap: En sevdiğim Şarkıların Sözleri... Haklısın onaircim kardeşimsin ya.Valla düşünüp mesaj yazman bile bana yeter...Saolasın kardeşim.Siz olmasanız ben ne yapardım valla?Tekrar tekrar saolun.Hepinizi çok seviyorum... Bu arada, bazı insanlara değimiyor ama ne yapalım kardeşim ya?Gönül bu.Otada konuyor, başka şeylerede............. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |