![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "opucuk icin kac para alirsiniz ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Amerika'da yardım için yapılan gecede Sheron Stone "En yüksek parayı verene benden de bi öpücük!" demiş ve 50 bin dolar veren bi iş adamını öpmüş Siz kendinizi kaç paraya öptürürdünüz?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 125 Rep: 12218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | opucuk icin kac para alirsiniz ? Amerika'da yardım için yapılan gecede Sheron Stone "En yüksek parayı verene benden de bi öpücük!" demiş ve 50 bin dolar veren bi iş adamını öpmüş Siz kendinizi kaç paraya öptürürdünüz? ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: opucuk icin kac para alirsiniz ? Sharone Stone' un genclık donemınde boyle bı yarısma yapılmıs olsa ıdı butun servetımı feda eder ıdım:D Fakat Is kendımı opturmeye gelınce degısır, hakkı saklı cunkı:D
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: opucuk icin kac para alirsiniz ? Sheron Stone , bence ucuza gitmiş :) tüm dünyanın tanıdığı bir güzellik tarafından öpülmek bu kadar ucuz olmamalı :) şaka bir yana yardım amaçlı yapılan gecelerde ünlü simaların çok farklı ödüller ortaya koymaları benim hoşma gidiyor . Gerçekten işin adrenalin kısmını arttırdıkları gibi gelirin gözle görülür şekilde artmasına da sebep oluyorlar . Valla helal olsun :))) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |