![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "rüyandaki kimm?" başlıklı konu görüntüleniyor, "açık bir soru. bu gece rüyana kimin girmesini isterdin? hatta ne yaşamayı?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | açık bir soru. bu gece rüyana kimin girmesini isterdin? hatta ne yaşamayı? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: rüyandaki kimm? Rüyamda biricik sevdiğimi görmeyi ve çok mutlu olmayı isterdim.En azından uykuda bile olsa onunla olmaya bile razıyım.... Gidersen, bu gün bu evden, Bu can, bu hayat düşer gözümden, Ben sana, deli divane aşığım... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: rüyandaki kimm? sonuçta rüya niye isteyimki gerçek olsa tamam :) |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: rüyandaki kimm? Rüyada olsa, ben razıyımmm. Lütfen, yukarıdaki mesajdan önce yazdığınız mesajı editleyiniz... |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: rüyandaki kimm? Rüyamda sevdiğimi görmek ister idim ama güzel görmek çünkü rüyalarım çıkar:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: SİNOP/ÜSKÜDAR/KADİKÖY Yaş: 18
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: rüyandaki kimm? Tabikide biricik sevgilimi görmek isterdim. O rüyanın hiç bitmemesini isterdim.
__________________ Özenti olma özenli ol düzgün TÜRKÇE KULLAN!!!! MURAT TANRIÖVER |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: rüyandaki kimm? bu aralar okadar çok abuk sabuk rüyalar görüyorum ki :) h görün bakalım sevgiliniizi...bende ileride sevgilim olacak kişiyi görmek istiyorum :) dermişim.. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: SİNOP/ÜSKÜDAR/KADİKÖY Yaş: 18
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: rüyandaki kimm? :d aynı kaderi paylaşıyoruz yattıkdan sonra 1 saat boyunca matematik sorusu çözüyorum:d
__________________ Özenti olma özenli ol düzgün TÜRKÇE KULLAN!!!! MURAT TANRIÖVER |
| | |
| | |