![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "neden tercih supermeydan?" başlıklı konu görüntüleniyor, "soru çok açık neden supermeydan? (bana göre)hiç bişekilde din,dil,ırk,sosyal statü ayrımı olmaksızın hertürlü düşüncemi herkezle paylaşıyorum,ve bu düşüncelerime toplumun her kesminden yorum alabiliyorum. herkezle paylaşım,ayrıcalıksız,torpilsiz,samimi paylaşım...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | soru çok açık neden supermeydan? (bana göre)hiç bişekilde din,dil,ırk,sosyal statü ayrımı olmaksızın hertürlü düşüncemi herkezle paylaşıyorum,ve bu düşüncelerime toplumun her kesminden yorum alabiliyorum. herkezle paylaşım,ayrıcalıksız,torpilsiz,samimi paylaşım. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: neden tercih supermeydan? Hakikaten çok güzel bir s bet konusu bulmuşsunuz , elinize ve aklınıza sağlık .BEnim fikrime gelince ; bu site gerçekten "konuşulabilen" bir site . Hepimiz zihnimizdekileri kelimelere çekinmeden dökebiliyoruz ve saygı çerçevesinde tartışıyoruz . Bence bunu başarmak zordur . BU yüzden site kurucusunu ve tüm üye arkadaşlarımı gönülden tebrik ederim :) |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 17
Blog Mesajları: 10
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: neden tercih supermeydan? Bu konu hakkında benim cevabım ise gerçekten çok hoş bir site adminleriyle modoretörleriyle olsun ve üyeleriyle olsun çok olgun ve zarif bir site.Aynı zamanda düşüncelerimizi ve bunun gibi daha birçok şeyleri paylaşmamızı sağlıyor buda bizi birbirimize daha çok bağlıyor. +Sırf Derya abla için duruyorum:D |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: neden tercih supermeydan? Cunkı kardesım burda... Yenı yenı tanımaya basladıgım henuz kesfedıyorum gordugum kadarı ıle guzel bı ortam ve ayrıca sıte yonetıcılerının olgun olmasıda ayrıca onemlı bı faktor...
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: neden tercih supermeydan? Ben bu forumu sevdim bu yüzden gerisi teferruat,kovulana kadar da buralardayım. ![]()
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |