![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Arkadaslar sız sevmedıgınız bırıyle sırf uzulmesın dıye cıkarmıydınız ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaslar sız sevmedıgınız bırıyle sırf uzulmesın dıye cıkarmıydınız ?..."
| Anketimiz: Arkadaslar sız sevmedıgınız bırıyle sırf uzulmesın dıye cıkarmıydınız ? | |||
| Uzulmesın dıye cıkardım | | 1 | 8,33% |
| Kabul etmezdım | | 11 | 91,67% |
| Gırgırına takılırdım | | 0 | 0% |
| Bagırır kovardım | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaslar sız sevmedıgınız bırıyle sırf uzulmesın dıye cıkarmıydınız ? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Nerden: Amerika
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Arkadaslar sız sevmedıgınız bırıyle sırf uzulmesın dıye cıkarmıydınız ? Cikmazdim cunku zorla guzellik olmaz ve uzulmesin diye cikmak karsidakini daha cok incitir kimsenin duygulariyla oynamak hos deyil bence..
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Arkadaslar sız sevmedıgınız bırıyle sırf uzulmesın dıye cıkarmıydınız ? Acıkcası bende sevmedıgım yada arkadas olarak gordugum sırf benı sevıyor dıye bırıyle cıkmazdım. Cıkmamda... Sevdıgıme faydam olmamıs sevmedıgıme ne faydam olacak? |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Arkadaslar sız sevmedıgınız bırıyle sırf uzulmesın dıye cıkarmıydınız ? Asla biriyle üzülmesin diye çıkmazdım, dalga gırgırda geçmezdim sevmediğim biri söz konusu ise hayır deyip konuyu kapatırdım ama karşımdaki ısrarcı davranıp beni dellendirir ise o zaman biraz dalga geçerdim onu biraz sinir ederdim sanırım ki yapmıştımda...
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Arkadaslar sız sevmedıgınız bırıyle sırf uzulmesın dıye cıkarmıydınız ? Kesinlikle çıkmazdım , çıkmadım da . ( eğer beni çok sevdiğine gerçekten inanıyorsam )Belki "acaba olabilir mi" diye denerdim ama çok da üstelemezdim . Ben hayatta şunu öğrendim arkadaşlar "hiçbir şey zorla olmuyor ; zorla güzellik de olmaz ..." |
| | |
| | #6 | |
| Banned | Cevap: Arkadaslar sız sevmedıgınız bırıyle sırf uzulmesın dıye cıkarmıydınız ? Alıntı:
Bir takım olaylardan sonra, insanların hissettiklerini daha iyi kavrayabildiğimi düşünüyorum..O kişiye en başında söylerdim.Onunla birlikte olamayacağımı, umut etmemesi gerektiğini, arkadaşım olarak kalabileceğini vs.vs.vs. Daha sonra, eğer benimle vakit geçirmekten hoşlanıyorsan seninle ARKADAŞ olarak birşeyler yapabilirz derdim.Rahat ve doğal olurdum.Sıksık arkadaş olduğumuzu anımsatırdım.Belki zaman sonra beni tanıyınca oda vazgeçerdi.Ama asla umut vermezdim.Sadece üzülmemesi için uğraşırdım.Gırgır geçmnek çok basit bir olaydır.Ne yaparsa yapsın, hislerini kullanmam.Çünkü, onun yerinde bende olabilirim düşüncesi, her an aklımda olur.Ah almak beni çook korkutur.Saygılar | |
| | |
| | #7 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Arkadaslar sız sevmedıgınız bırıyle sırf uzulmesın dıye cıkarmıydınız ? Alıntı:
Benim anlayamadığım "hayır" cevabına karşılık olan ısrarcılıktır... Özelliklede "benim sevdiğim var" denince benle iken unutursun denmesi ben bunları anlamıyorum..!! Anlayan varsa beri gelsin, açıklasın banada... ![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #8 |
| Banned | Cevap: Arkadaslar sız sevmedıgınız bırıyle sırf uzulmesın dıye cıkarmıydınız ? Ona bişi diyemem.Israr benide boğar ancak asla GIRGIR geçmem.Ne olursa olsun |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: trabzon Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Arkadaslar sız sevmedıgınız bırıyle sırf uzulmesın dıye cıkarmıydınız ? kesinlikle çıkmazdım zorla güzellik olmaz ama arkadaş kalmaya çalışırdım tabi karşımdakide bunu becerebilirse bazıları ısrarcı olup epey bunaltıyolar çünkü baktım halen vazgeçmemiş iyi bi fırça atar uzaklaşırdım ![]() |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 392 ![]() ![]() ![]() ![]() | hayır asla üzülmesin diye çıkmazdım. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |