![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Arkadaslar sız sevmedıgınız bırıyle sırf uzulmesın dıye cıkarmıydınız ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Uzulmesın dıye cıkardım Kabul etmezdım Gırgırına takılırdım Bagırır kovardım..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uzulmesın dıye cıkardım Kabul etmezdım Gırgırına takılırdım Bagırır kovardım |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Arkadaslar sız sevmedıgınız bırıyle sırf uzulmesın dıye cıkarmıydınız ? Asla biriyle üzülmesin diye çıkmazdım, dalga gırgırda geçmezdim sevmediğim biri söz konusu ise hayır deyip konuyu kapatırdım ama karşımdaki ısrarcı davranıp beni dellendirir ise o zaman biraz dalga geçerdim onu biraz sinir ederdim sanırım ki yapmıştımda...
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 600 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben çıkardım![]() |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Arkadaslar sız sevmedıgınız bırıyle sırf uzulmesın dıye cıkarmıydınız ? Böyle olaylar başıma çok geldi ve hiçççç umurumda bile olmadı. Ben yüz vermiş olsam hadi üzülmesin derdim ama hayır dediğim biri ne demeye üzülsün ki?
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. Konu SAHARAY tarafından (15-05-2008 Saat 03:22 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |