![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "hangisi" başlıklı konu görüntüleniyor, "sizce hiphop mı yanlış yoksa şiddet içeren bi dünyamı hangisi..."
| Anketimiz: sizce hangisi yanlış | |||
| siddet içeren bir dünyamı | | 3 | 75,00% |
| hiphop adındaki tarz_müzik ve dansın birleşmesinden oluşan bir tür mü | | 1 | 25,00% |
| Katılımcı sayısı: 4. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | sizce hiphop mı yanlış yoksa şiddet içeren bi dünyamı hangisi |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 426 Rep: 41654 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aslında dunyayı Bu hale getiren bizleriz, ve hala TV lerde Mafia dizileri ve Cizgi filmler ile Cocuklarımızında bu sekilde yetismesine olanak saglıyoruz Tepki gostermiyoruz
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | katılıyorum insanların yayına şiddet içeren flimlerin yayınlanmasına bir dur demesi gerek.ama bazı insanlar aldırış etmiyorlar aslında sadece bizim suçumuz degil kanal sahipleride düşünmesi lazım. bu flimlerden örnek alan çocukalrve gençler onlar gibi davranıyor ve şiddeti artırıyorlar. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |