![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Son Moda Olan Saçmalıklar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu konu hakkında sürekli konuşulur bende rapci_öykü arkadaşımızın imzasında gördüğüm yazıdan dolayı açmak istedim. " Hiphop bir farklılık ve bende farklıyım " Bu cümleyi okuyunca gülmemek elde değil arkadaşlar yanlış ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Son Moda Olan Saçmalıklar Bu konu hakkında sürekli konuşulur bende rapci_öykü arkadaşımızın imzasında gördüğüm yazıdan dolayı açmak istedim. " Hiphop bir farklılık ve bende farklıyım " Bu cümleyi okuyunca gülmemek elde değil arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ve bu rapci_öykü arkadaşımızıda kötülemek için de yazmıyorum. Sadece Son zamanlarda Ülkemiz gençliğinde oluşan özenti saçmalığı aldı başını gidiyor... Hiphop Amerikada kendi sorunlarını dile getirmek için zenci çocukların çıkardığı bir tür. Tür diyorum müzik dalı demiyorum çünkü Hiphop bir müzik dalı değildir.Bunun için belki bazı kişiler anti yazılar yazabilir fakat Hiphop bir müzik dalı olmadığını ben değil Müzik sanatı ile uğraşan kişiler ve bu camia müzik dalı olarak görmüyorlar.Sadece sorunlarını haykırış yollarından birisi. Saçma olan Her şeyi kale aldığımız gibi bu tür şeyleri de çok kale alıyoruz.İnşallah toplumumuz Neyi kale alıp neyleri kale almayacaklarını öğrenebilir. Ben hiphop karşıtı değilim.Hayatımda Arabesk dinlemedim Fantazi bi kaç kere dinledim. Oan ki psikolojim hangi müziği dinlemek istiyorsa onu dinlerim.Fakat Rock , heavymetal favorimdir. Tekrar belirtiyorum " Rapci_Öykü " Arkadaşımız Yazılan yazıyı yanlış anlamasın.Çünkü bu yazı genel bir yazı.
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() | aman ne komik sen zaten hiphop un ne demek oldugnu bilseydin böyle konuşmazdın hiphop zaten bi müzik sanatı degil . bunu tüm hiphopcılar biliyor. o bi tarzdır. peki ya neden dansa varnısında herkes hihop;u daha çok seviyor.zaten bu konuyu açman bile yanlış sen önce kendi saçmalıklarına bak |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Böyle bir cevabın geleceğini düşünmüştüm.Hiphop'un ne olduğunu belirtmiştim yukarıda iyi okumadınız anlaşılan.Dansa Var mısın o Ne ? Anlamadım. Konuyu açış sebebimide belirtmiştim yukarıda anlaşılan o da anlaşılmadı.Olabildiğim kadar açık olmaya çalıştım demek ki daha açık olmam gerekliymiş... İlk başta şunu tekrar belirteyim bu konu Repci_öykü'ye açılmış değil repci_öykü kırılmış özel msjda belirttiği üzere.Bu konuyu genel olarak zamanımızın gençlerinin gidişatını belirtmek için açmıştım.13 Senedir Internet hayatımı faal olarak sürdürmekteyim ve ilk kez bana saçmalıyorsun dendi.Demek istediklerimi daha açık belirtemediğimden anlatmaya çalıştığım anlaşılmamış repci_öykü tarafından.Zamanın gençliğinin gidişatı beni pek tatmin etmiyor. Çünkü okullardaki eğitim gene aynı eğitim fakat öğrencileri nedense bir özentilik almış. Erkekler kız peşinde, Kızlar Erkek peşinde... Küçük bir kesim dışında kimse Ülkem ve kendi geleceğim için ne yapmalıyım diye düşünmüyor...Rapci_Öykü anlatabilmişimdir umarım demek istediğimi konuda hiphopu lekelemek gibi bir niyetim yoktu zamanın gençliğinin gidişatına bir örnek olarak hiphop seçtim ve giriş yaptım... Başka kırılan varsa diyebileceğim tek şey kusra bakmamaları...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() | sence çocukların şiddetli filimlerden etkilenip onlar gibi davranmalırı ve şiddeti artırmaları mı yanlış yoksa bi traz mı? yanlış anlama senle kavga etmiyorum sadece düşüncelerimin sorularını arıyorum.san karşı bi saygısızlık etiysem özür dilerim. |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Bence tv'lerdeki filmlerden etkilenen çocuklar da suç bulunmuyor bu tür çocukların ailelerinde suç.Fakat sen gene beni anlamamışsın... Neise...
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() | zaten anladım am san sadece aklımdaki soruları soruyorum |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 13 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkez birbirini anlasa Zaten Dunyadaki tum sorunlar cozulur.Her insan farklı dusunecek ,farklı uretecek ki Tek Tip olmaktan cıkalım ve gelisme kaydedelim Forumlar bilgi alısverisi ve Tartısma platformlarıdır.Birbirimizi hemencecik anlasak Forumlara gerek kalmazdı degilmi?:Orgasmo: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |