![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Kınıyoruz..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Yazıya nereden başlayacağımı bilemiyorum...Ülkemizde Abdullah öcalan hayranları onun resimlerini cüzdanında boynunda ve evinde barındıran bir çok insan var.Bunları hangi mantık ile yaptıklarını şahsen hala çözemedim? 30 bin insanın Zanlısı olan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Kınıyoruz... Yazıya nereden başlayacağımı bilemiyorum...Ülkemizde Abdullah öcalan hayranları onun resimlerini cüzdanında boynunda ve evinde barındıran bir çok insan var.Bunları hangi mantık ile yaptıklarını şahsen hala çözemedim? 30 bin insanın Zanlısı olan ve kayıt dışı da bir bu kadar insanın hayatını kaybettiğini belirtebiliriz, fakat hala ülkemizde bu insanı savunanlar var... Örneğin Diyarbakır bld. bşk. Terörist bir kişinin cenazesine yardım ediyor ve taziyede bulunuyor Bu Ne Demek ??? Ve halen birşey yapılmış değil bu kişiye ve bunun gibi adana , Şırnak, Siirt, Bingöl... gibi bir çok ilimizde bu tür faaliyetleri bulunan makam sahibi olsun olmasın bir çok kişi var. Ülkemizin ekonomik durumu gün geçtikçe ilerlemekte fakat unutmayalım ki para asla huzur getirmez. "En mutlu insan evinde Huzur olan insandır" diye bir atasözümüzde var. Ülkemiz dünyanın en büyüğü olsa ülke içinde huzur olmasa neyleyim ülkeyi... Herşey aynı olacak sadece biraz insanların cebi para görecek bununda uzun yıllar süreceğini zannetmem bi yere kadar yükseliriz ve bi anda dibe çökeriz. Bu vatan bu duruma gelene dek bu vatan bütünlüğü sağlanana dek az insanımızın kanı bu toprakla birleşmedi ve bunu bazılarımı bilmiyoruz!.. Lütfen Gereken ilgiyi gösterelim.
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005
Rep Gücü: 3 ![]() | Aslında kınamak yetmiyor.Daha fazlası gerek.Artık isyan provaları yapıyorlar..
__________________ TTK |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: Ankara Yaş: 25
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Atatürk ün kurdduğu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını beğenmeyen topraklarımızdan çeksin gitsin !!!
__________________ paylaşmak sanattır. ~~~~~~~~~~~~ http://img393.imageshack.us/img393/237/pardus6wg.jpg Ulusal İşletim Sistemimiz Sahip Çıkalım... ~~~~~~~~~ EskisehirGecce.Com ~ Eskişehirlilere özel http://www.eskisehirgecce.com/images/gecce.gif ~~~ azmiii |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() | Gece Kulüplerinde Gezene Kadar Her Gün Karı - Kızla eğlence yapana kadar Türk insanı şunlara karşı adam akıllı teşkilatlansa yeryüzünde kalır mı bu adamlar ?? Batılılaşıyorsunuz..
__________________ I Just Wanna FeeL .. ----------- Radyomuz ve Kullanım Kılavuzu için tıklayın. Backstreet Boys Of Detroit |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Yaş: 26
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | resim karşısında yorumsuzum ama bi arkadaşın imzasında okumuştum Atan olmazsa sen yine olurdun annen yine olurdu ama baban kim olurdu bilinmez diye birşeyler yazıyordu.şimdi daha iyi anlıyorum. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Rep Gücü: 3 ![]() | kınamak yetersiz bence yaptırım uygulanmalı |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |