![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üstteki Üye Borç İstese Mesela....." başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar ilk olarak sizden ben borç istiyorum...Bana, para edecek en değerli 3 eşyanızdan hangisini verirdiniz? Oyuna katılan arkadaşlar, üstteki arkadaşa en değerli 3 eşyasından birini borç verecek olsaydı???..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned | Üstteki Üye Borç İstese Mesela..... Arkadaşlar ilk olarak sizden ben borç istiyorum...Bana, para edecek en değerli 3 eşyanızdan hangisini verirdiniz? Oyuna katılan arkadaşlar, üstteki arkadaşa en değerli 3 eşyasından birini borç verecek olsaydı??? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 131 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki Üye Borç İstese Mesela..... Cüzdanımı,parfümümü,ve gümüşlerimi diyeceğim ama; üzgünüm üçünüde kimseye veremem ![]() |
| | |
| | #3 |
| Banned | Cevap: Üstteki Üye Borç İstese Mesela..... Canın sağ olsun kardeşim.Ama zordayız işte anlasana :))) .Yorumun için teşekkür ederim... |
| | |
| | #5 |
| Banned | Cevap: Üstteki Üye Borç İstese Mesela..... Çok teşekkürler kardeşim.... Bende sana, laptopumu versem nasıl olur? |
| | |
| | #7 |
| Banned | Cevap: Üstteki Üye Borç İstese Mesela..... :)))) Ya bi borç istedik, iflasta olsaydım şimdiye kadar batmıştım valla :))) |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 55 ![]() | Cevap: Üstteki Üye Borç İstese Mesela..... bankamı, yatımı ve katımı veriyorum hayrını gör :):):):) |
| | |
| | #9 |
| Banned | Cevap: Üstteki Üye Borç İstese Mesela..... Çok teşekkkür ederim ama bunları alırsam ödeyemem diye korkuyorum. :)) |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 55 ![]() | Cevap: Üstteki Üye Borç İstese Mesela..... ödemene gerek yok ben hediye ediyorum :):) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |