![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Nasil Sunnet oldunuz 'nasil kandirdilar sizi hadi aciklayin bakalim" başlıklı konu görüntüleniyor, "o gun bir heyecan vardir ' belkide birazcik can pazari bazen kadinlarin da sunnet gunuyle ilgili anilari olabilir' ne basinizdan gectiyse anlatin bakalim Erkeklerin ilk murvvetidir' sunnet' kadinlarin hic yasamadigi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 186 Rep: 18302 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nasil Sunnet oldunuz 'nasil kandirdilar sizi hadi aciklayin bakalim o gun bir heyecan vardir ' belkide birazcik can pazari ![]() bazen kadinlarin da sunnet gunuyle ilgili anilari olabilir' ne basinizdan gectiyse anlatin bakalim Erkeklerin ilk murvvetidir' sunnet' kadinlarin hic yasamadigi bilinmeyen bir travma belkide'' hersey kesenle kestirilen arasinda gecer' ve oyle ucundan azicik filan degil baya baya biseyler kaybedilir' cocuklari kandirmak icindir o laf erkeklerin en agir gunudur ' ama hepimizin benligine yazilmistir' kiminin aci kiminin bugun gulup gectigi anilardir' kizlara gore basitcedir' aciyi ceken bilir' erkek olmanin acisi bu isi yapan sunnetciye gore degisir' hepimizin bir hikayesi var' erkekce ama cogumuz anlatmayiz' cesareti olan anlatsin buyursun'' artik gecmis bitmis' hadi anlatin' ama bizi korkutmayin' cocukca kelimeler yazabilirsiniz' |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: Nasil Sunnet oldunuz 'nasil kandirdilar sizi hadi aciklayin bakalim Şahsen beni kandırmalarına gerek olmadı, çünkü hiç korkmuyordum ve ağlamadım.Belki, babamın bana vermiş olduğu harçlık etkili olmuştur... |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 186 Rep: 18302 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nasil Sunnet oldunuz 'nasil kandirdilar sizi hadi aciklayin bakalim beni kandirdilar yaa' tam sunnet olucagim zaman tavana bak pipine pantolon ölçücez dediler ' kendi kendime annem simdiye kadar boyle pantolon almamisti diye dusundum' yani biraz merak ve saskinlik arasindaydim'' ya aslinda ortada bicak'makas'ustura gorsem pirrr diye kacardim ama yok' yani sunneti cagrisim yaptircak hicbir nesne yoktu '' cok eski bir teknik kullandilar'' cok acayip birusul ![]() hani erkek cocuklarin ciplak fotograflari bulunurbilirsiniz '' bunun nedenini seneler sonra anladim. |
| | |
| | |