![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Nasil Deldirdiniz (kulaginizi :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kulak Deldİrme Anilariniz Var Mi ?, kulagınızı nasıl deldirdiniz ?? korkularınızı anlatin bizde dinleyelim Mesela yolda yürüyosunuz adamın Sapık biri peşinize takıldı , Size yetişti bir an Silahını cıkardı -heyecana ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 125 Rep: 12218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nasil Deldirdiniz (kulaginizi :) Kulak Deldİrme Anilariniz Var Mi ?, kulagınızı nasıl deldirdiniz ?? korkularınızı anlatin bizde dinleyelim Mesela yolda yürüyosunuz adamın Sapık biri peşinize takıldı , Size yetişti bir an Silahını cıkardı -heyecana kapıldınız kaçamadınız tabancayı size doğrulttu , gözünüzü kapadınız dank dank iki kulağınızı delip kaçtı, öyle kala kaldınız mesela dedik.yani ben deldirmedim de kuyumcuda kulak delme tabancası gördüm eskiden kız çocuklarını kandırırlardı hepsinin ufak bir hikayesi olmuştur,eminim kizlarin cok hikayesi vardir şimdi moda olunca kulakları deldiren deldirene. de siz nasıl deldirdiniz ??? Cook acidi mi ?? anlatin bilelim biz de ![]() ![]() ![]() ![]() iste meshur kulak delen tabanca ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |