![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Benimle alakalı bir soru????" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar, şimdi kendinizi benim yerime koyun.Çok sevdiğiniz bir tanıdığınız var.Yaşça sizden 8 yaş kadar büyük.Bir dönem kankaydınız.Yediğiniz,içtiğiniz ayrı gitmezdi.Ama ne olduğunu anlamadan bir daha sizinle görüşmek istemediğini söyledi.Neden diye sordunuz ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned | Benimle alakalı bir soru???? Arkadaşlar, şimdi kendinizi benim yerime koyun.Çok sevdiğiniz bir tanıdığınız var.Yaşça sizden 8 yaş kadar büyük.Bir dönem kankaydınız.Yediğiniz,içtiğiniz ayrı gitmezdi.Ama ne olduğunu anlamadan bir daha sizinle görüşmek istemediğini söyledi.Neden diye sordunuz ve söylemedi.Asansörde karşılaştınız.Size:Nasılsın?Hasta falan değilsin demi dedi.El şakası falan yaptı.Ama genel olarak eskisi gibi değil.İnsanların içinde sizinle tek kelime etmiyor.Bazen size baktığını farkediyorsunuz.Ama tık yok.O benim için çok değerli.Böyle olması beni hzursuz ediyor ve eskisi gibi olmak istiyorum.3 ay oldu.Ne yapardınız?Samimi fikirlerinizi bekliyorum.Benim için yorumlarınız çook önemli.SAYGILAR SUNARIM...... Bu arada önceden szi gece gündüz çaldırır arardı.Şimdi tek çağrı yok.Ben ona cancazım derdim oda bana CANCAN.... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Benimle alakalı bir soru???? cinsiyeti nedir bu arkadaşının ona göre yorum değişir |
| | |
| | #3 |
| Banned | Cevap: Benimle alakalı bir soru???? cinsiyeti erkek bu arada.SAYGILAR |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 124 Rep: 12160 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Benimle alakalı bir soru???? insanlar devamli degisim halindedir' ve bu kankalik er yada gec birgun sona erecektir' hayat sartlari ve teadufler' baska bir deyisle kader , yasinin buyuk olmasi belki bir donem gecirdigindendir. belli zamanlarda kendi yasindan kucuk insanlarla muhabbet edebilirsin ' belli zamanlarda da ters gelebilir. Insanlar arasi iliskilerde cok asiri yakinlik kavgalara sebep olur' insanlar birbirine cok yakinsa 'karsinin yerine bile dusunmeye baslar' ve bir gun ruhi bakimdan uygun olmadigi bir gun ' gercekle karsilasilir. neden boyle''' abi oyle zannediyordum' ben oyle zannediyordum' oyle sanmistim' sen dedin ya' gibi kelimler. cok yakinlik' araya mesafe konulmalidir' 20 cm den yakin mesafe insanin mahrem bolgesidir. sosyal mesafe 2 metre 2-5 metreden bir adamla sadece selamlasirsiniz ' kisaca' asiri yakinlasmanin bir eksik tarafini bulmustur ' araya mesafe koymustur' gemilerde ayni alani paylasan insanlara ilk geldiklerinde su hikayeyi anlatirim karsinizdakini %50 homoseksuel gozuyle bakin' en erkeksi gorunumun altinda bir homoluk yatiyor olabilir. ![]() aslinda bundaaki kastim asiri yakin olmamalarini ve mesafeler birakmalarini soylemek. cunku mahrem alana girince ' insanlarin kisilikleri ortaya cikiyor kavgalar darginliklar'parlamalar' insanin her ani ayni degil ruhi hali degiskendir kisiligi de' oyle sanmamak icin mesafe her zaman iyidir'' belkide yasi buyuk bunu farketti ve uyguluyor |
| | |
| | #5 |
| Banned | Cevap: Benimle alakalı bir soru???? yorumun için teşekkür ederim kardeşim.ilgilendiğin için memnun oldum.diğer arkadaşların yorumlarınıda bekliyorum.SAYGILAR SUNARIM |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Benimle alakalı bir soru???? aslında yazında ki verileri kullanarak bir yorumda bulunmak ne kadar yararlı olur bilmiyorum.zira senide kişilik olarak tanıdığım söylenemez.ama zor bir durum,helekide değer verdiğin biriymiş bu dahada zor bir durum.ama şukadarını söyleyim,böyle birbirine sıkı bağlı dostlar boş beleş sebeplerle birbirinden uzaklaşmazlar,sebep herneise,önemli olmalıki,arkadaşlığınız sona ermiş.birde seni ençok rahatsız eden sebebini bilmiyor olmandır muhakkak,ve arkadaşlığı onun bitirmek isteyişi,acaba bir yanlışmı yaptım düşüncesine sevk ediyor seni demi?sen kendinde bir yanlış görmüyorsan,kafana fazla takmıyacaksın,öyle teke tek kaldığınızda muhabbet edip,elegüne karşı senden uzak duruyorsa başka bir durum var.bir örnek mesela,arkadaşım sevgilisine,yıllardır kankası olduğu bir kızla konuşma yasağı getirmişti çünkü kız,bu ikisinin arasını bozuyordu,kızın kafasını karıştırıp yanlış insanlarla muhattap ediyordu,bunun için,bizim arkadaşta ya o,ya ben,dedi.böyle bir durum olabilir.saygılar |
| | |
| | #7 |
| Banned | Cevap: Benimle alakalı bir soru???? ARADA kara kediler mi var yani???? Yorumun için çooook saol kardeşim.Emeğine sağlık |
| | |
| | #8 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Benimle alakalı bir soru???? serkhan'ın dediği doğru olabilir bnde sevgilimin bi arkadasının tavırlarını davranıslarını pek hos bulmuyodum sanki sevgilimi kendi ortamına sokacakmıs ve onu tamamen bna karsı değiştiricekmiş sandım ama bugünde biraraya geldik onu sevmediğimi söylememe rağmen yinede bana yengesi gibi davrandı ve bu hoşuma gitti :) sevgilimin hayatında oldugu sürece benimde hayatımda olacaktır.. |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 17
Blog Mesajları: 10
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Benimle alakalı bir soru???? Evet arkadaşım benimde öle bi arkadaşım vardı bi süre sonra senin yaşadıklarının aynısını yaşadım selam variyodum sanki istemeye istemeye veriodu. Anladımki o benden çok büyüktü öz abimden de büyüktü benim yaptıklarım ona çocukca geliyordu.Şimdi anlıyorum ki o benimle takıldığı zaman etrafında kendi yaşıtı bir arkadaşı yoktu böyle olunca denize düşen yılana sarılır misali oda arkadşı olmayınca benim arkım olmuştu.Ve onun takıldığı ortamlarla senin takıldığın ortamlar birbirne fazla uymuyordur,ne yazıkki üzgünüm o senin arkadaşın değil tanıdığın bir yetişkin gibidir düşün bi başka bir yetişkini onun davrandığı gibi davranır.Allah sabır versin... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |