![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "evinize hırsız girerse ne yaparsınız" başlıklı konu görüntüleniyor, "gizlice polisi ararım uyuyor numarası yaparım kovalarım yatak odama çekerim bağırırım..."
| Anketimiz: evinize hırsız girerse ne yaparsınız? | |||
| gizlice polisi ararım | | 7 | 41,18% |
| uyuyor numarası yaparım | | 3 | 17,65% |
| kovalarım | | 4 | 23,53% |
| yatak odama çekerim | | 2 | 11,76% |
| bağırırım | | 1 | 5,88% |
| Katılımcı sayısı: 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evinize hırsız girerse ne yaparsınız
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: evinize hırsız girerse ne yaparsınız Eğer silahım varsa yatak odasına çekerim orada yaralarım. Bizim ceza kanunlarında bılındıgı gıbı hırsız salonda yada yatak odası harıcınde vurulursa adam yaralamakdan hapse giriyorsun.Fakat yatak odasında vurursan kendini savunmus oluyorsun böyle saçma birşey. Eğer silahım yoksa polisi arar dua etmeye başlarım. |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: evinize hırsız girerse ne yaparsınız Sevgili doğangüneş , maalesef bu olay iki kere başıma geldi . Üstelik birinde de hamileydim ve ikisinde de evde yalnızdım . Hakikaten çok korkmuştum . İlk girişinde önce sessizce bekledim çünkü yatakodamda dolapları karıştırıyordu sonra odamdan çıkar çıkmaz da kalkıp kapıyı kitleyip avazım çıktığı kadar bağırdım . Yan komşum kapıya çıkınca hırsızla boğuştular ve hırsız yakalandı . Diğerinde yazlıkta idim ve dört aylık hamileydim . Gözümü açtığımda başucumdaki çekmeceyi karıştırıyordu . Sessizce bekledim , ani bir hareket yaparsam öncelikle bebeğimi kaybedebilir ya da direkt saldırganla yüzyüze kalabilirdim . Yazlıkta olduğum için iki katlı ve müstakil bir evdi ve şanslıymışım ki komşularım uyumamuştı . Yine kapıdan çıkınca kapıya koştum ama uyandığımı farketmiş ve tekrar odaya girdi ama ben bağırmaya başlayınca beni yatağa hızla itip kaçtı . ( BU ARADA SESİMİN ÜÇ OKTAV OLDUĞUNU FARKETTİM :) ) Yalnız bu hırsız yakalanamadı . Sonuç itibariyle , sessizliğe bürünüp sonra uygun zamanda avaz avaz bağırıyorum , tecrübeyle sabit :) |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: evinize hırsız girerse ne yaparsınız ben evden aşağıya atardım sonra yaşayıp yaşamadığına bakarım eğer yaşıyorsa tekrar yukarı çıkarıp aşaya atardım eğer mefta olduysa polisi ararım:memur bey hırsız düşmüş yukarıdan derim hehehe |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: evinize hırsız girerse ne yaparsınız Ayy impex sende az değilsin yha diyorum sana az değilsin diye hep ama boşa demiyorum yani:) Ben olsam hep polisi ararım polis gelesiye kadar da kovalarım kapıda beklesin evde ne işi var, he birde bağırırım zaten bizim apartmanda ses çabuk çeker duymayan kalmaz valla hadi gelsin bakam:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (08-11-2007 Saat 08:59 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: evinize hırsız girerse ne yaparsınız 6-Adı hırsız, malıma veya namusuma (psikolojim dahil) halel gelmesi muhtemel ki, elimden gelirse ki gelir o anda infaz ederim. Yerinede bakmam. Sesimi filanda ölçmem. Bu Ülkede namussuzların arsızlığı ve cesareti kadar bizimde cesaretimiz olmalı diye düşünüyorum, inşallah ta öyle bir olayla imtihan edilmem. Güzel paylaşım konusu ve insanlara caydırıcılık yerine cesaret gelir umarım. |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: evinize hırsız girerse ne yaparsınız bu konuda sn erkişiye katılıyorum.böyle durumlar için gerekli donanıma sahibim,hiç düşünmeden gerekeni yaparım çoluk çocuk kadın erkek farketmez,hiç kimse hiçbirşey evimdeki canlardan kıymetli değildir. inşaallah kimse bir olayla sınanmaz. ayrıca o yatak odasına çekerim sonra sıkarım kanunu değişeli çok oldu bir hakim veya profösör tam hatırlayamıyorum,evine giren 18 yaşındaki hırsızı sırtından vurmuş hırsız ölmüştü ve adam ceza almadı.haberlerede çıkmıştı bu olay hatırlarsınız.hatta bu dava sonucu emsal gösterilecekti diğer davalara.
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: evinize hırsız girerse ne yaparsınız sopalardım........................... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |