FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

evinize hırsız girerse ne yaparsınız

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "evinize hırsız girerse ne yaparsınız" başlıklı konu görüntüleniyor, "gizlice polisi ararım uyuyor numarası yaparım kovalarım yatak odama çekerim bağırırım..."

Anketimiz: evinize hırsız girerse ne yaparsınız?
gizlice polisi ararım 7 41,18%
uyuyor numarası yaparım 3 17,65%
kovalarım 4 23,53%
yatak odama çekerim 2 11,76%
bağırırım 1 5,88%
Katılımcı sayısı: 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-10-2007, 01:42 AM   #1
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLimeLere anLam yükLemekten Vazgeçtim AnLatasım yok, anLayasım yok… ÖyLesine işte..

Blog Mesajları: 36
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
evinize hırsız girerse ne yaparsınız

1. gizlice polisi ararım
  2. uyuyor numarası yaparım
  3. kovalarım
  4. yatak odama çekerim
  5. bağırırım

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
www.aktifbir.com

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 10-10-2007, 10:21 AM   #2
SUPER MODERATOR

Go[rk]eM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Zaman Doğruyu Söyle,Ne Dediğini Hatırlamak Zorunda Kalmazsın!

Go[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyor
Cevap: evinize hırsız girerse ne yaparsınız

Eğer silahım varsa yatak odasına çekerim orada yaralarım.

Bizim ceza kanunlarında bılındıgı gıbı hırsız salonda yada yatak odası harıcınde vurulursa adam yaralamakdan hapse giriyorsun.Fakat yatak odasında vurursan kendini savunmus oluyorsun böyle saçma birşey.

Eğer silahım yoksa polisi arar dua etmeye başlarım.
Go[rk]eM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 10-10-2007, 11:12 AM   #3
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

Sevgili doğangüneş , maalesef bu olay iki kere başıma geldi . Üstelik birinde de hamileydim ve ikisinde de evde yalnızdım . Hakikaten çok korkmuştum . İlk girişinde önce sessizce bekledim çünkü yatakodamda dolapları karıştırıyordu sonra odamdan çıkar çıkmaz da kalkıp kapıyı kitleyip avazım çıktığı kadar bağırdım . Yan komşum kapıya çıkınca hırsızla boğuştular ve hırsız yakalandı .
Diğerinde yazlıkta idim ve dört aylık hamileydim . Gözümü açtığımda başucumdaki çekmeceyi karıştırıyordu . Sessizce bekledim , ani bir hareket yaparsam öncelikle bebeğimi kaybedebilir ya da direkt saldırganla yüzyüze kalabilirdim . Yazlıkta olduğum için iki katlı ve müstakil bir evdi ve şanslıymışım ki komşularım uyumamuştı . Yine kapıdan çıkınca kapıya koştum ama uyandığımı farketmiş ve tekrar odaya girdi ama ben bağırmaya başlayınca beni yatağa hızla itip kaçtı . ( BU ARADA SESİMİN ÜÇ OKTAV OLDUĞUNU FARKETTİM :) ) Yalnız bu hırsız yakalanamadı .
Sonuç itibariyle , sessizliğe bürünüp sonra uygun zamanda avaz avaz bağırıyorum , tecrübeyle sabit :)
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-11-2007, 04:13 PM   #4
Aktif Uye

PAM.aRt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen...

PAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyor
PAM.aRt - MSN üzeri Mesaj gönder

ben evden aşağıya atardım sonra yaşayıp yaşamadığına bakarım eğer yaşıyorsa tekrar yukarı çıkarıp aşaya atardım eğer mefta olduysa polisi ararım:memur bey hırsız düşmüş yukarıdan derim hehehe
PAM.aRt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-11-2007, 08:43 PM   #5
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Hırsız güzel bir bayan ise vurmak için olmasa da :):):) Odama çekerdim
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-11-2007, 08:49 PM   #6
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Ayy impex sende az değilsin yha diyorum sana az değilsin diye hep ama boşa demiyorum yani:)

Ben olsam hep polisi ararım polis gelesiye kadar da kovalarım kapıda beklesin evde ne işi var, he birde bağırırım zaten bizim apartmanda ses çabuk çeker duymayan kalmaz valla hadi gelsin bakam:)

Konu onairci tarafından (08-11-2007 Saat 08:59 PM ) değiştirilmiştir..
onairci isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-11-2007, 08:57 PM   #7
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Şaka bir yana ben sessizce gitmesini bekler idim.
Kaç defa duydum insanların ne şekilde zarar gördüklernini bu tarz olaylarda
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30-11-2007, 12:21 AM   #8
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
doğangüneş´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
  1. gizlice polisi ararım
  2. uyuyor numarası yaparım
  3. kovalarım
  4. yatak odama çekerim
  5. bağırırım
6-Adı hırsız, malıma veya namusuma (psikolojim dahil) halel gelmesi muhtemel ki, elimden gelirse ki gelir o anda infaz ederim. Yerinede bakmam. Sesimi filanda ölçmem. Bu Ülkede namussuzların arsızlığı ve cesareti kadar bizimde cesaretimiz olmalı diye düşünüyorum, inşallah ta öyle bir olayla imtihan edilmem. Güzel paylaşım konusu ve insanlara caydırıcılık yerine cesaret gelir umarım.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-12-2007, 08:50 PM   #9
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
insan ol yeter ama insan

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

bu konuda sn erkişiye katılıyorum.böyle durumlar için gerekli donanıma sahibim,hiç düşünmeden gerekeni yaparım çoluk çocuk kadın erkek farketmez,hiç kimse hiçbirşey evimdeki canlardan kıymetli değildir.

inşaallah kimse bir olayla sınanmaz.
ayrıca o yatak odasına çekerim sonra sıkarım kanunu değişeli çok oldu
bir hakim veya profösör tam hatırlayamıyorum,evine giren 18 yaşındaki hırsızı sırtından vurmuş hırsız ölmüştü ve adam ceza almadı.haberlerede çıkmıştı bu olay hatırlarsınız.hatta bu dava sonucu emsal gösterilecekti diğer davalara.
Alt 08-12-2007, 11:08 PM   #10
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhret

sopalardım...........................
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil