![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üsttekine yeni nick tak" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hadi baslayınn üstteyim..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üsttekine yeni nick tak Hadi baslayınn üstteyim ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekine yeni nick tak Yanlış anlamadıysam bir üstte yazana yeni nick vereceğiz . Hmm eğer doğru anladıysam ben size "lider" ismini verirdim . |
| | |
| | #3 |
| Banned | Cevap: Üsttekine yeni nick tak düşündüm ve ben doğangüneş ablama, cancazı(m) nikini verirdim yada redrose (kırmızı gül) OLABİLİR BENCE Konu Runaw@y tarafından (05-10-2007 Saat 09:35 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekine yeni nick tak yaramazçocuk olabilir bence sevimli bir nick :) |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 34 Rep: 3375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekine yeni nick tak sevgi Dolu Bayan Drdm Heralde :P
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: trabzon Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Üsttekine yeni nick tak bende us derdim kendimce![]() |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üsttekine yeni nick tak Isırıkcı cadı derdim sanırım üstekki üyeye
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekine yeni nick tak Bende sana karizmatik derdim herhalde sen nickini böle değiştirsene:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üsttekine yeni nick tak değiştireyim mi cidden radyocu kız :) Sana da nick olsun radyocu kız ne dersin. Beni herkes impex olarak tanımasa değiştiririm de olmaz artık... Radyocu kız
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |