![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Neyi asla Reddetmezsiniz???" başlıklı konu görüntüleniyor, "Neyi asla reddetmezsiniz arkadaşlar.... hadi yazalım......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neyi asla Reddetmezsiniz??? Neyi asla reddetmezsiniz arkadaşlar.... ![]() ![]() hadi yazalım... ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: Neyi asla Reddetmezsiniz??? Annemin hiç bir dediğini reddemem...Annem benim, meleğimdir çünkü... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Neyi asla Reddetmezsiniz??? Çay, çayı asla reddedemem.Uyuyuncaya kadar çay içerim |
| | |
| | #4 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Neyi asla Reddetmezsiniz??? Lipton'un Limonlu Ice Tea'sini,arkadaşımın aldığı Çukulatalı Gofreti,yağmurlu günlerde annemin hazırladığı Sıcak Çukulatayı,evime gelen bir buket çiçeği,yapmam için verilen testleri,istenilen yardımları..vs |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neyi asla Reddetmezsiniz??? Sevdiğimin itirazlarını, yasaklarını asla reddetmem:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |