![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "bu adamı vurana helal olsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu adamı vurana helal olsun :) sırf sinir etmek için dumpzone.com | online flash entertainment : websites, animatie & games | websites, animation & games..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu adamı vurana helal olsun Bu adamı vurana helal olsun :) sırf sinir etmek için dumpzone.com | online flash entertainment : websites, animatie & games | websites, animation & games |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: bu adamı vurana helal olsun kafayı yemek üzeriyim...Yaşlı bey amcada maşallah pek bir çevik çıktı.... |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: :@ Hay ben bu adamınn!!!!!!! Ne biçim birşeymiş ya deli etti.... ![]() ![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |